Forside Produkter HiFi & Surround

Sonos overvejer Atmos-højttalere og billigere sub

-

Sonos har søsat en undersøgelse for at teste hvad deres kunder ønsker, og den indeholder Atmos-satellitter og billigere sub.

Sonos kan være på vej med understøttelse for Dolby Atmos. Det er ihvertfald noget de er begyndt at høre deres brugere om, altså hvorvidt det er noget der vil interessere.

Annonce:

Det viser en spørgeundersøgelse sendt ud til udvalgte Sonos-brugere, spottet af blogger Dave Zatz. Billederne i denne artikel er fra hans blog på Zatz Not Funny.

En af valgmulighederne er satellithøjttalere til Dolby Atmos, der både kan spille ‘vandret’ ud i rummet og ‘lodret’ op i luften.

Det højttalervalg beskrives i undersøgelsen som:

 

 

En af de øvrige valgmuligheder er om der ønskes en ny billigere entry model subwoofer. I undersøgelsen kaldt ‘Core Sub’.

De foreslår en pris på $399, hvor den eksisterende model koster $699. Det er ikke nødvendigvis enten/eller, mere flere valg på hylderne.

 

 

Sonos har tidligere fortalt recordere.dk at de ønsker flere produkter der lanceres med hyppigere intervaller end historisk set.

Så en undersøgelse som denne kan handle om at prioritere hvad de skal levere til markedet først. Hvor de skal koncentrere udviklingskræfterne.

Om ikke andet viser det at Sonos overvejer at understøtte Dolby Atmos på et tidspunkt i fremtiden.

 

Se også

Google Assistant næsten klar til Sonos

Ny speciel Sonos-højttaler på vej

 

Annonce:
Forrige artikelIMAX Enhanced: Flere producenter, titler og streamingtjenestrer ombord
Næste artikelVores samlede daglige forbrug af medier falder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.