Forside Baggrund

Tidligere YouSee-direktører går med i Fastspeed

-
Tidl. YouSee direktør Niels Breining og tidl. salgsdirektør i YouSee Freddie Fjeldsted

To tidligere direktører i YouSee er gået med i den nye bredbåndsleverandør Fastspeed.

Fastspeed, den kommende bredbåndsleverandør, henter nu tidligere erfarne kræfter fra YouSee ind som investorer og kapaciteter i virksomheden.

Det er Niels Breining, der i mange år var topchef i YouSee, og den tidligere salgsdirektør i YouSee, Freddie Fjeldsted.

Annonce:

De to indtræder i bestyrelsen og skal bistå ledelsen med indsigt og sparring og for aktivt at opbygge kompetencer til at adressere antenne- og boligforeningsmarkedet.

“Da jeg for et par måneder siden blev spurgt af FASTSPEEDs stiftere om min eventuelle interesse i at være med til at opbygge og udvikle FASTSPEED, sagde jeg straks ja”, fortæller Niels Breining og fortsætter:

“Jeg er ikke i tvivl om, at de igangværende store strukturændringer i tele- og tv-markedet ligefrem kalder på en ambitiøs, visionær og uafhængig bredbåndsudbyder, der ser det som sit mål at tilbyde forbrugerne de bedst mulige produkter målt på kvalitet og pris”.

Han ser en plads i markedet for en ny bredbåndsudbyder.

“Der er lige nu et hul i markedet for en rendyrket bredbåndsudbyder med attraktive priser, og det hul ser kun ud til at blive større og større. Nogen skal fylde hullet ud, hvis det ikke bare skal være fremtidens ejere af infrastruktur, der gennem datterselskaber også fordeler markedet for tjenester på infrastrukturerne mellem sig. Det er her, FASTSPEED kommer til at gøre en forskel”, fortæller Niels Breining.

De vil levere bredbånd via coax (kabel-tv-nettet) og fiber.

“Coax-teknologien udgør et stort og langt fra fuldt udnyttet potentiale, og kabel-tv nettene vil i mange år fremover komme til at sameksistere med fremtidens fibernet. At vi i FASTSPEED i første omgang introducerer bredbånd på kabel tv-nettene er derfor et naturligt og fornuftigt valg. Nettene når allerede nu ud til virkelig mange danske husstande, og tilvejebringer båndbredder, der kan sammenlignes med fiber”, slutter Niels Breining.

Fastspeed åbner i løbet af foråret 2019.

 

Se også

Fastspeed løfter sløret for ejerkreds

Fastspeed: Ny bredbånds-udfordrer vil være danskernes foretrukne

 

Annonce:
Forrige artikelLavpris-iPads uden Face ID kan være på vej
Næste artikelTest: Sennheiser MOMENTUM True Wireless – de trådløse øretelefoners Rolls-Royce
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.