Forside Nyheder

Fastspeed løfter sløret for ejerkreds

-

Den nye bredbåndsudbyder har hentet penge hos erfarne kræfter i branchen.

Fastspeed er danmarks nye bredbåndsleverandør, og nu løfter de sløret for at det er erfarne kræfter der har investeret i selskabet.

Annonce:

Tidligere på ugen var de ude og fortælle at den tidligere YouSee-duo Niels Breining og Freddie Fjelsted tiltræder med kompetence og som investorer med fokus på antenne- og boligforeningsmarkedet. De vil begge sidde med i bestyrelsen.

Men der er flere erfarne kræfter i ejerkredsen, bl.a. Rasmus Helmich, tidl. CEO i Nianet, før det sidste sommer blev solgt til Global Connect, samt Jysk Energi repræsenteret ved CEO Lars Naur.

Investorkredsen tæller ydermere Jørgen Bang-Jensen, som på europæisk plan er kendt for at opbygge og børsnotere Polens største mobil-operatør (PLAY) og Allan Jakobsen – tidligere CEO i Tele -og IT-branchen bl.a. Itadel (tidligere TDC Hosting) og Dannet.

“Jeg er utrolig stolt af den ejerkreds, vi har fået samlet. Der er tale om særdeles kompetente mennesker, som bibringer stor viden og indsigt til Fastspeed”, fortæller adm. direktør Jens Raith, og fortsætter:

“Jeg kunne ikke have ønsket mig en mere kompetent ejerkreds og bestyrelse. Der er i særdeleshed tale om kloge penge, og vi får samlet et vidensniveau i bestyrelsen som er outstanding i den danske teleindustri”.

Fastspeed starter op her i foråret.

 

Se også

Tidligere YouSee-direktører går med i Fastspeed

Fastspeed: Ny bredbånds-udfordrer vil være danskernes foretrukne

 

Annonce:
Forrige artikelApple blokerede Googles interne iOS-apps (opdateret)
Næste artikelLækket PR-video viser Samsungs foldbare smartphone (opdateret)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.