Forside Nyheder

’The Man in the High Castle’ lukker og slukker til efteråret

-

Alt godt får en ende, og det gælder også en af Amazons største hitserier.

’The Man in the High Castle’, baseret på Philip K. Dicks bog af samme navn, lukker og slukker efter fjerde sæson, der får premiere engang til efteråret Det har Amazon netop meldt ud, samtidigt med at de har offentliggjort en teaser-trailer, der mildest talt ser intens ud.

Ifølge Amazon udbryder der i fjerde sæson et regulært oprør i det Japansk-Tysk-besatte USA, hvilket mere end antydes i teaser-traileren, der kan ses nedenfor. Men som om det ikke er nok, lader det også til at der er ballade i den dimension, som vi lever i.

I traileren teaser Amazon nemlig med ordene ”Verdenernes ende er nær” – verdener i flertal. Der er altså noget, der tyder på, at nazisternes bro til vores dimension er sat op til at gøre en del skade på denne side af dimensionsgrænsen.

Annonce:

Amazon har ikke meldt noget ud om, hvorfor serien slutter nu, men det er naturligvis begrænset, hvor langt man kan strække plottet i en roman, også selv om serien i forvejen har taget en del kreative friheder i forhold til bogforlægget.

Nye Dick-serier på vej

Til Variety siger Amazon Studios-chefen Jennifer Salke imidlertid, at det ikke bliver det sidste, vi kommer til at se til Philip K. Dick-historier på Amazons streamingtjeneste. Firmaet har nemlig indgået en aftale om at fortsætte samarbejdet med Isa Dick Hackett, der er Philip K. Dicks datter, og som administrerer hans værker.

I en tid, hvor det ikke er unormalt at se serier, der gentænker bøger, der allerede er lavet som film som f.eks. ’Hannibal’ eller ’Fargo’,  kan man således sagtens forestille sig at Dick-filmatiseringer vender tilbage som serier. Amazon har allerede en tradition for dette.

’Lord of the Rings’ er som bekendt på vej som en Amazon-serie, og i marts får serien ’Hanna’ premiere, der er baseret på 2011-filmen af samme navn. I forhold til Dicks bøger og film lavet over dem, er ’Minority Report’ allerede blevet lavet til en serie, men andre bud kunne f.eks. være ’Total Recall’, ’Paycheck’, ’A Scanner Darkly’, ’The Adjustment Bureau’ – men om nogen tør binde an med ’Blade Runner’ er nok tvivlsomt.

Amazons ambitioner med Dicks bøger er en del af en større plan, som Jennifer Salke har fremlagt over flere interviews over de seneste dage. Det omfatter blandt andet an plan om at udsende hele 30 film om året – ud over de serier, som også er på vej.

 

Annonce:
Forrige artikelMåske vigtigste Samsung Galaxy lancering i 10 år
Næste artikelLæk: De første billeder af Samsung Galaxy Fold
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.