Forside * Featured

Apple hyrer analytiker: Hvad er galt med Siri?

-

Apple hyrer en analytiker til at fortælle ledelsen hvad der er galt med Siri.

Når Apples taleassistent Siri ikke forstår dig hvad gør du så? Trækker på skuldrene og tænker, nå der er muligheder for forbedring?

Annonce:

Apple-ledelsen er nu blevet interesseret i at finde ud af hvorfor der klages over på Siri. Hvad er det brugerne forventer, og hvornår lever Siri ikke op til de forventninger.

Derfor søger de nu en analytiker der kan indsamle kommentarer i det offentlige rum, og præsentere dem for Apple-ledelsen – sammen med anbefalede løsningsforslag. Det skriver Venture Beat.

Det kan være kommentarer om Siri på sociale medier, på nyhedsmedier og andre kilder, som nu skal indsamles og analyseres, så Apple kan blive klogere på hvor Siri kan bruge en opkvalificering.

Det bliver en ledende stilling for Siri-programmet hos Apple, og en anden af opgaverne bliver at få Siri-ingeniørene til at arbejde tættere sammen med marketing, for en hyppigere og positiv rolle i virksomhedens udmeldinger.

Det forventes iøvrigt at den ny medarbejder er i stand til at rykke hurtigt med damage control (“drive rapid-response solutions”) på problemer med Siri der måtte gå viralt (“Siri issues that are going viral or otherwise trending”).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.