Forside * Featured

Rakuten TV: Ny film-streaming er åbnet i Danmark

-

Streamingtjenesten er udvidet til 30 nye lande heriblandt Danmark.

En ny filmtjeneste er kommet til Danmark. Det er Rakuten TV der i dag er åbnet i 30 nye lande, og heriblandt også Danmark. Det skriver Variety.

Annonce:

Tjenesten er Japansk ejet, men startet i Spanien, og er samlet set nu tilgængelig i mere end 40 lande.

Der er tale om en on demand tjeneste hvor der kan lejes film, og de satser på at have filmene i 4K-kvalitet hvor muligt. Men tjenesten satser også på film i 8K-kvalitet og venter at være klar med dette her i 2. halvdel af året.

Udrulningen til de 30 nye lande er 3. fase for dem.

“Den første fase var da vi hed Wuaki. Den anden da vi blev erhvervet af Rakuten, og vi viste at vi ikke længere skulle være en spansk, men også en europæisk tjeneste”, fortæller stifter og CEO Jacinto til Vaerity, og fortsætter:

“Dette er tredje fase, hvor vi er på vej til at blive en global service – og tilslutter sig den klasse der kan konkurrere globalt. Der vil være mere udvidelse i de kommende måneder og år”.

De har indgået aftaler med Samsung, LG, Philips og Hisense om at være tilgængelig på deres smart tv og de har nikket ja til en særlig ‘Rakuten’-knap på fjernbetjeningerne.

Derudover er Rakuten tilgængelig på apps til smartphone og tablet, med understøttelse af Google Chromecast.

Find Rakuten TV online her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.