Forside * Featured

B&O Beovision Harmony: Designer TV med magiske højttalere

-

Bang & Olufsen er klar med et nyt TV, der transformerer sig fra en skulptur i hjemmet.

Det nye TV er B&Os bud på en løsning der gemmer den sorte tv-skærm væk når TV’et ikke benyttes. Eller rettere: gemmer noget af skærmen væk.

Annonce:

Bang & Olufsen Beovision Harmony hedder nyheden, der i dag præsenteres på en designmesse i Milano.

Der er tale om et 77″ OLED TV.

Når TV’et er slukket så er de to højttalere i lodret position, dækkende for en del af tv-skærmen. Når TV’et tændes svinger højttalerne ned i vandret position.

B&O beskriver det som en sommerfugl der åbner sine vinger.

 

TV slukket: Højttalerne parkeret i lodret position
Højttalerne på vej ned

Når højttalerne er parkeret lodret (tv slukket) kan systemet benyttes som musikanlæg.

Konceptet bag Beovision Harmony bygger på nogle af Bang & Olufsens mest populære produkter gennem tiden. Capri-serien, der blev introduceret i 1959, var designet til at kunne integreres i stuen. TV’et var af den grund udformet med teaktræ, som dengang var den foretrukne træsort til møbler. Beovision Capri TV 611 FM SJ fra 1964 indeholdte både TV og radio i samme kabinet, hvilket gjorde det muligt at gemme elektronikken væk, når man brugte den.

Beovision Harmony leveres med en front kombineret af egetræ og aluminium eller en front kombineret af Grey Melange stof og aluminium. TV’et fås med både gulvstand og vægbeslag.

 

 

Beovision Harmony er udstyret med et kraftfuldt højttalersystem der har integreret musiktjenester som f.eks. Tune-In og Deezer. Du kan også streame direkte fra din smartphone via Bluetooth, Apple Airplay 2 og Chromecast built-in.

Smart TV er LGs nyeste webOS 4.5-platform.

Beovision Harmony kan desuden integreres nemt med Bang & Olufsens multiroom-produkter.

Der sidder en 7.1 surround decoder i TV’et med 8 kanaler på trådløs WiSA.

Det hele kan styres med fjernbetjeningen Beoremote One BT.

 

Video

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beovision Harmony, inklusive LG OLED C9 77″ TV-skærm der er optimeret specielt til Bang & Olufsen, er tilgængelig i Bang & Olufsen butikker fra oktober 2019.

Prisen ventes at blive 18.500 euro. Direkte omregnet er det ca. 138.000 kr.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.