Forside * Featured

Flere iPhone XI-rygter: Hurtig opladning og større skærm

-
Er det her iPhone XI (foto/render: @OnLeaks)

Rygtesmedene står inde i rygtemøllen og diskuterer, hvilken vej møllen skal kværne, når det gælder iPhone XI.

Sæsonen for iPhone-rygter er begyndt tidligt i år, ikke mindst ansporet af udsigten til et trippel-kamera, der ikke nødvendigvis er i tråd med Apples tidligere design-traditioner. Det er efterhånden noget tid siden, at der har været så mange spionfotos og informationer i omløb, før Apple afholder deres årlige WWDC-konference.

Annonce:

Nu har den japanske website med de bedste kilder i produktions-og detailmiljøet, når det gælder Apple, opsnuset endnu et par interessante informationer omkring kommende iPhones. Macotakara kan for eksempel gøre iPhone-fans glade, der i årevis har set misundeligt til, mens Android-ejere lynopladede deres telefoner.

Sitet skriver nemlig, at iPhone langt om længe får en 18W oplader som følgesvend, om ikke andet så for hovedmodellerne i iPhone XI-serien. Nogle iPhone-ejere har formentlig allerede brugt alternative 18W-ladere til deres iPhones, men nu skulle der altså komme en officiel version. Laderen vil komme med et USB-C-kabel, men der vil stadig sidde et Lightning-stik i den ene ende ifølge Macotakaras kilder.

Derudover skriver sitet også, at den almindelige iPhone XI-model skulle vokse i størrelse. Den nuværende 5,8-tommers skærm vil blive erstattet af en 6,1-tommers skærm i samme format som den, der lige nu sidder i den billigere iPhone XR-model – hvis Macotakaras kilder altså er troværdige.

Større batterier

Men hvor XR-modellen har LED-skærm, vil XI naturligvis fortsat have en OLED-skærm, ligesom dens storebror, som vi endnu ikke kender navnet på. Den kan måske fortsætte den nuværende linje og hedde XI Max eller gå tilbage til deen tidligere navnestrategi og hedde XI+.

Macotakaras kilder siger i øvrigt også, at de to XI-modeller kommer til at have en trippelkamera-konfiguration på bagsiden. Selv om de ikke siger noget om selve designet, er det alligevel endnu en indikation i retning af, at det førnævnte, debatskabende kameradesign kan gå hen og blive en realitet.

En anden troværdig Apple-spåmand, Ming-Chi Kuo fra KGI Securities, har tidligere sagt at de nye iPhone-topmodeller kommer til at have større batterier og evnen til at oplade andre trådløst opladelige enheder, som vi f.eks. kender det fra Samsungs Galaxy S10 og Apples egen iPad Pro.

En enkelt af Macotakara-kildernes udmeldinger kan læses som en understøttelse af dette, eftersom de siger, at iPhone XI og dens storebror begge bliver en anelse tykkere end 2018-modellerne. Vi er tilsyneladende nede under en millimeters forskel, men det kan være nok til at give de nye modeller lidt flere mAh at leve af.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.