Forside Produkter Mobil

Er dette den nye RAZR med foldbar skærm?

-

Hvis denne lækage holder vand, er der godt nyt for fans af en af de mest populære mobiltelefoner nogensinde.

Der har været adskillige indikationer af, at Motorola vil bringe deres V3 RAZR-model tilbage på markedet, men nu i en form som kan håndtere moderne smartphone-funktioner. Dette indebærer blandt andet en foldbar skærm, der fylder hele indersiden af telefonen.

Annonce:

Med andre ord vil Motorola bruge de nye foldbare skærmteknologier til at genindføre klaptelefon-formfaktoren, snarere end at springe med på det foldbare tablethybrid-format, som Samsung har kørt i stilling med Fold, og som Huawei har introduceret som Mate X.

Motorola har bekræftet, at de også er på vej med en foldbar telefon, men de har ikke sagt noget officielt om, at det samtidig skulle være et comback for RAZR-designet. En patentansøgning fra Motorola har dog givet visse indikationer af, at de i hvert fald arbejder på en klaptelefon med foldbar skærm som inderside.

Oven i alt dette er der nu landet noget, der ligner et lækket marketing-foto. Som det ofte er tilfældet i denne tid, er kilden det kinesiske social medie Weibo, og billedet har siden fundet vej til Slashleaks og derfra til et hav af medier.

Arvtager i velkendt stil

Telefonen på billedet matcher de beskrivelser af den nye RAZR, som rygtesmedene har cirkuleret i diverse techmedier, og den kunne også godt leve op til beskrivelsen i patentansøgningen. Selv om billedet ikke viser telefonen i en foldet form, er der helt tydeligvis et hængsel midtpå, der indikerer, at den kan foldes.

Designet indeholder også den ”hage”, som de gamle RAZR-telefoner havde, og resten af telefonen er, også ligesom forgængerne, ultratynd. I toppen af skærmen er der et hak, der ser ud til at indeholde en højttaler, men er stort nok til også at kunne indeholde et mindre selfie-kamera.

Telefonen står op ad, hvad der ligner en æske i et strømlinet design, der ser ud til at kunne indeholde telefonen, men også en hel del mere. Så måske følger der også godt med ekstraudstyr med RAZR…hvis den altså overhovedet kommer på markedet og billedet ikke bare er fup.

Hvad siger du? Kunne du overveje at købe en klaptelefon, hvis den var i dette format? Tror du billedet er fup eller fakta? Giv lyd i kommentarsporet herunder.

Annonce:
Forrige artikelSamsung lancerer det lodrette TV
Næste artikelSamme antal daglige brugere på online video og traditionel TV i Sverige
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.