Forside Baggrund

IKEAs smart-rullegardiner sælges fra 1. august

-

Rullegardinerne IKEA Fyrtur og Kadrilj er klar til salg per 1. august 2019.

De elektriske rullegardiner fra IKEA, KADRILJ og FYRTUR, var oprindelig sat til lancering i februar måned, i første udgave, men IKEA valgte i sidste øjeblik at pille dem ud af kataloget igen.

Annonce:

Forklaringen var at de gerne ville have flere funktioner med i produkterne før salgsstart.

“Salgsstartsdatoen for KADRILJ og FYRTUR er forsinket, da vi er i gang med at implementere en forbedring i produkternes firmware, som optimerer brugen for vores kunder”, fortalte Sofie Kragh Ingvorsen, Commercial PR Responsible, IKEA Danmark dengang til recordere.dk, og fortsatte:

“Samtidig betyder den opdatering, at gardinerne vil kunne kobles til den eksisterende TRÅDFRI app frem for udelukkende at blive betjent at den tilhørende fjernbetjening”.

Opdateringen betyder at rullegardinerne fra starten vil kunne integreres med taleassistenterne Siri i Apple HomeKit, Amazon Alexa eller Google Assistant.

 

Salgsstart 1. august

Nu bekræfter IKEA at de er ved at være klar med den nye opdaterede udgave af rullegardinerne KADRILJ og FYRTUR (læs om dem her).

“Officiel salgsstart er 1. august”, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen til recordere.dk

Iøvrigt samme dag som salget af IKEAs Sonos-højttalere indledes.

 

Se også

Alt om IKEAs elektriske smart-rullegardiner

IKEA lydfjernbetjening til Sonos og Symfonisk

IKEA SYMFONISK: Lys og Sonos lyd i samme enhed

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.