Forside Produkter Connected Home

IKEA lydfjernbetjening til Sonos og Symfonisk

-

IKEA præsenterer to nye måder at betjene SYMFONISK-produkterne på

I august kan de første produkter fra samarbejdet mellem IKEA og Sonos købes.

Annonce:

SYMFONISK-kollektionen omfatter en multifunktionel reolhøjttaler og en bordlampehøjttaler. Med priser på 799,- for højttaleren og 1.699,- for højttaler-lampen bliver det noget alle kan være med på.

IKEAs højttalere her kan indgå i et Sonos musiksystem, på lige linje med Sonos egne højttalere.

Men derudover vil IKEA være klar med to andre måder at betjene SYMFONISK-produkterne på:

  • Lydfjernbetjening
  • Via Trådfri app

“For IKEA handler det smarte hjem om at give mennesker mulighed for at skabe atmosfære i deres hjem, leve mere bekvemt og føle sig trygge. IKEA prøver hele tiden at finde idéer til at forbedre livet i hjemmet. Ved at integrere teknologi med møbelprodukter og -løsninger til hjemmet kan vi gøre det endnu bedre”, siger Björn Block, Business Leader for IKEA Home Smart.

 

IKEA Symfonisk. Højttaler og højttaler-lampe kompatibel med Sonos

 

App

Med opdateringen til TRÅDFRI-appen kan brugerne forudindstille belysningsstemninger, designe deres eget lys og indstille en timer til at slukke eller tænde lyset på et bestemt tidspunkt.

Du vil også kunne gruppere dine forskellige tilsluttede produkter, sådan at persiennerne kommer op og musikken starter, når lyset tændes. Det gør det nemt for folk at ændre deres hjemmeatmosfære.

“Med TRÅDFRI-appen kan du betjene alle dine tilsluttede IKEA-produkter med en telefon eller tablet, for eksempel dine TRÅDFRI-belysningsprodukter, dine smarte persienner FYRTUR og KADRILJ samt dine SYMFONISK-højttalere eller en anden Sonos-højttaler. Ved at samle det hele på ét sted bygger vi videre på mulighederne for bekvemt at skabe din egen stemning i hjemmet”, siger Björn Block.

 

 

 

Lydfjernbetjening

Til efteråret får du mulighed for at betjene dine SYMFONISK-højttalere med SYMFONISK-lydfjernbetjeningen.

“Selvom det er bekvemt at betjene alle dine tilsluttede produkter fra en app som TRÅDFRI-appen, kan det også ske, at du ikke ønsker at bruge din telefon. Og det er netop det, du kan gøre med SYMFONISK-fjernbetjeningen”, fortæller siger Björn Block.

Det kræver en IKEA Trådfri gateway at benytte lydfjernbetjeningen. Når SYMFONISK-lydfjernbetjeningen er sluttet til TRÅDFRI-gatewayen, kan brugerne:

  • Afspille/sætte på pause
  • Gå til næste eller forrige nummer
  • Justere lydstyrken på en SYMFONISK-højttaler.

Lydfjernbetjeningen ligner en almindelig hi-fi-lydstyrkeknap og kan placeres overalt – på køleskabet, på væggen, på spisebordet eller hvor man nu ønsker det.

IKEA fortæller at fjernbetjeningen også kan styre Sonos-højttalerne.

 

Tilgængelighed

Både lydfjernbetjeningen og integrationen med TRÅDFRI-appen fås fra efteråret 2019.

IKEA Symfonisk højttalere sælges fra august.

 

Se også

IKEA SYMFONISK: Lys og Sonos lyd i samme enhed

 

Annonce:
Forrige artikelTop 10 TV-modeller (maj 2019)
Næste artikelHuawei nægter produktionsstop og giver Trump en håndsrækning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.