Forside Indhold og distribution Film

Waoo bundler 4 streaming-tjenester med besparelse

-

Fiberselskabet Waoo lancerer i dag yderligere en pakke med samlerabat på streaming-tjenester. Den nye pakke indeholder hele fire forskellige tjenester og retter sig især mod husstande med børn.

Tidligere var det tv-kanaler der blev samlet i pakker for at opnå en samlet rabat, sidenhen er det blevet blandet med streaming.

Annonce:

Nu lancerer tv-distributøren Waoo yderligere en pakke med samlerabat på streaming-tjenester. Den nye pakke indeholder hele fire forskellige tjenester og retter sig især mod husstande med børn.

“Forbrugerne har taget godt mod den første streamingpakke, som vi introducerede i marts. Det er især fordelen ved at kunne samle sine medieindkøb ét sted, som tiltrækker kunderne. Derfor udvider vi nu med en større pakke, og vi forventer at kunne tilbyde flere nye streaming-tilbud senere i år”, fortæller adm. direktør Jørgen Steensgaard, Waoo.

 

Jørgen Stensgaard, Waoo

4 tjenester

Den streamingpakke der blev introduceret i marts indeholdt TV 2 Play og Viaplay Film & Serier.

Den nye pakke retter sig især mod børnefamilier og byder bl.a. på film og underholdning via  tjenesterne Min Bio og Dansk Filmskat.

Min Bio er målrettet børn og omfatter flere end 1000 film og serieafsnit med Bamse, Rasmus Klump, Byggemand Bob m.fl.

I Dansk Filmskat finder man – som navnet antyder – en stor samling af danske filmklassikere samt dokumentarfilm og interviews med skuespillere og filmfolk fra de enkelte film.

Pakken indeholder desuden TV 2 PLAY Basic samt Viaplay Film og Serier.

 

Pris og tilgængelighed

Den nye streamingpakke koster i en introduktionsperiode 199 kr. pr. måned, hvilket giver en besparelse på 77 kr. pr. måned i forhold til at købe de fire tjenester hver for sig.

Fra nytår 2020 vil prisen på pakken være 249 kr. pr. måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.