Forside Produkter Mobil

Medie: Galaxy Fold er klar til at gå i produktion med nyt design

-

Det har næsten krævet en hel del forandinger, men nu er Samsung endelig ved at være klar med Fold.

Det skriver Bloomberg, der har talt med anonyme kilder med tæt kendskab til sagen. Ifølge nyhedsmediet har Samsung rettet op på adskillige ting, og forandringerne har været mere gennemgribende end forventet. Af samme grund skal vi næppe forvente en melding om at Fold kan købes i butikkerne, når Samsung holder deres lanceringsevent for Note 10 i New York d. 7. august.

Annonce:

Ifølge Bloombergs kilder har Samsung udvidet området, der dækkes af den beskyttelsesfilm, der var det største problem ved Folds oprindelige design. Filmen gik ikke hele vejen ud til de bløde kanter, hvilket fik flere anmeldere til at tro, at det var en film, der skulle tages af, når enheden kom i brug.

Men det var det ikke. Tværtimod var filmen integreret i designet og havde angiveligt blandt andet til formål at sikre, at der ikke kom spor efter hyppig åbning og lukning ved hængslet på den foldbare smartphone.

Uden filmen blev det foldbare skærmpanel derimod mere skrøbeligt, og det gav blandt andet problemer, eftersom hængslet kunne komme til at bule op i skærmen. Det sidste skulle Samsung dog også have fikset ifølge Bloomberg.

Salgsstart diskuteres stadig

Hængslet flugter nu mere med skærmene, uanset hvilken vinkel, Fold er åben i. Kilderne, som Bloomberg har talt med, har netop kendskab til dette, fordi de befinder sig i Sydkorea, i Samsungs komponent-økosystem.

På samme baggrund kan en af kilderne fortælle, at Samsung snart vil begynde at sende Folds komponenter over til den fabrik i Vietnam, hvor den skal samles. Samtidig debatterer Samsung angiveligt stadig, hvornår Fold helt præcis skal sendes i butikkerne.

Det er angiveligt stadig planen at få den ud inden julesalget, men eftersom den reviderede udgave først går i produktion ”snart” ifølge de ovenstående kilder, er det meget tvivlsomt, hvorvidt Samsung kan annoncere en salgsstart 7. august.

Det kan dog være, de på det tidspunkt har diskuteret sig frem til en reel butikslanceringsdato. I mellemtiden forsøger Huawei at komme på banen først med deres foldbare Mate X. Huawei har bekræftet, at den kommer på gaden i september.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.