Forside Produkter Mobil

Den 7. august lanceres Samsung Galaxy Note 10

-
Samsung Galaxy Note 10 UNPACKED den 7. august 2019.

Samsung har inviteret til New York den 7. august, hvor Galaxy Note 10 lanceres. Mange ting er blevet lækket, og passer det meste, bliver det en meget spændende lancering fra Samsung.

Er du til Samsungs Galaxy Note telefoner, så er der snart spændende nyt på vej. Den 7. august præsenteres den næste generation af Galaxy Note, der er kendt for sin stylus (pen).

Samsung fortæller at de med Galaxy Note 10 tager deres flagskib til et helt nyt niveau. Dette omhandler bl.a. også kameraet på den kommende model.

Annonce:

Rygterne går på quad-kamera på bagsiden, og et enkelt kamera på forsiden, der sidder i et o-hole, der giver mindst forstyrrelse på den 6.28 og 6.75 tommer store skærm (rygterne siger også at der kommer to modeller).

Recordere.dk har testet forgængeren Samsung Galaxy Note 9, og også med den lancering var vi begejstret for hvad top-modellen kunne. Vi glæder os til at teste den nye model, når den kommer på markedet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.