Forside * Nyheder

Strømhungrende iPhone-fans bør købe en iPhone 11 Pro MAX

-

Apple vil ikke sige ret meget om det officielt, men der sidder et meget større batteri i iPhone 11 Pro Max end i den normale 11 Pro.

Et kig på specifikationerne på de nyligt afslørede iPhone-modeller siger ikke ret meget om, hvor store, batterierne er i de forskellige modeller. Apple har generelt ikke været ret meget for at afsløre, hvor mange mAh, man kan forvente at hive ud af sin iPhone.

Annonce:

Men så er det jo godt, at der findes kvikke, teknisk kyndige folk ude i verden, der kan finde ud af den slags i stedet. Eller som kan finde ud af at læse kinesisk og kigge tekniske registreringsdokumenter efter i sømmene.

Således har såvel 9to5Mac og Macrumors været inde og kigge på TENAAs hjemmeside. Det er den myndighed i Kina, der regulerer og holder styr på de forbrugerelektronik-produkter, der sælges i riget i midten. Og her har de to medier fået øje på nogle flere detaljer om 2019-udgaverne af iPhone.

For eksempel afslører registreringen af iPhone 11 Pro MAX, at den har et batteri på 3.969 mAh og 4GB RAM ombord. Apple markedsfører naturligvis blandt andet MAX-modellen på dens batterilevetid, men det er alligevel værd at notere sig, hvor stort et løft, 2019-modellen har fået.

11’eren har mere batteri end 11 Pro

I forhold til sidste års XS MAX-model har 11 Pro Max næsten 800 mAh mere saft og kraft i batteriet. Det er altså næsten en forøgelse på en fjerdedel, og når man tager batterilevetidernes langsommelige fremdrift i betragtning, er det lidt af et hop.

Det er også næsten den samme afstand, der er til 11 Pro MAX’ lillebror, der ikke bærer MAX-navnet. iPhone 11 Pro har ifølge TENAA-registreringen en batterikapacitet på 3.046 mAh. Det er et hop på næsten 400 mAh i forhold til forgængeren, iPhone XS. Apple påstår, at batterilevetiden på 11 Pro er fire timer længere end XS, og det passer nok meget godt, når man tager de ekstra 400 mAh i betragning.

Man skal dog ikke vælge en iPhone 11 Pro over en iPhone 11, hvis målet er at få længere batterilevetid. 11’eren har nemlig en batterikapacitet på 3.110 mAh – altså lidt mere end 11 Pro. Ved lav lysstyrke bruger iPhone 11s skærm samtidig mindre strøm end 11 Pro, så det er formentlig muligt at hive længere batterilevetid ud af 11’eren end 11 Pro, hvis man gør det rigtigt.

Strømforbrug er naturligvis meget afhængig af, hvordan telefonen bruges og under hvilke omstændigheder, det sker. Hvor længe, de nye iPhones reelt set kan holde på en opladning, ved vi derfor først efter en rigtig test.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.