Forside * Nyheder

HiFi Klubben overtager forhandling af Hegel

-

Det norske HiFi-mærke Hegel bliver nyt brand i HiFi Klubben.

HiFi Klubben overtager distributionen i Skandinavien af det norske HiFi-brand Hegel.

Annonce:

“Vi har længe søgt et brand inden for elektronik, som kan matche vores sortiment af high-end højttalere fra B&W og DALI. Det var vigtigt for os, at det blev et markant alternativ til vores eksisterende brands, og her så vi hurtigt, at der især var én stjerne på himlen, som skilte sig ud”, fortæller Jens Holst Larsen, Produktchef i HiFi Klubben, og fortsætter:

“Hegels konstruktionsfilosofi og evnen til at kombinere tradition med nytænkning har haft stor betydning for os. At Hegel så samtidig er et lokalt skandinavisk mærke, er bare en yderligere fordel”.

Hos Hegel er der glæde over det nye samarbejde.

“Vi ser med stor glede frem til å arbeide med den absolutt ledende kjeden innen lydprodukter i Skandinavia. Vi tror vår felles entusiasme for god lyd og god musikk kommer til å bli en knallsuksess”, fortæller Bent Holter, ejer og grundlægger af Hegel.

HiFi klubben overtager også garanti og service af de Hegel-produkter der allerede er solgt i Skandinavien.

I de følgende måneder vil kunder og andre interesserede blive inviteret til en række eksklusive arrangementer, hvor HiFi Klubben – sammen med repræsentanter fra Hegel – vil demonstrere produkterne.

Det nye samarbejde vil omfatte salg af Hegels fulde sortiment, og det bliver effektivt per 15. november.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.