Forside * Nyheder

Nu kommer B&Os tv-flagskib i 65″

-

Beovision Harmony folder sig sammen til en skulpturel genstand, når det ikke er i brug. Nu kommer TV’et i 65″

Bang & Olufsen lancerer i dag en ny størrelse i deres flagskibs-tv. Beovision Harmony, der hidtil har leveret med et 77″ LG C9 OLED, kommer nu med højttalere og fod tilpasset et 65″ LG C9 OLED.

Annonce:

Beovision Harmony er et TV der bevæger, både bevæger sig og bevæger øjet. Et TV der som folder sig sammen til en skulpturel genstand, når det ikke er i brug.

Når Beovision Harmony er slukket eller anvendes til musikafspilning, hviler den tynde skærm tæt på gulvet, delvist dækket af de to højttalerenheder i eg og aluminium.

Magien sker, når man tænder for Beovision Harmony, hvilket får de to vinger folder sig ud – meget lig vingerne på en sommerfugl, der er ved at lette – og skærmen hæves til den ideelle højde til at se TV.

Når man slukker for fjernsynet, udspiller det samme scenarie sig – blot i omvendt rækkefølge.

 

 

Beovision Harmony 65″ har det samme aktive DSP-baserede lyd-center som Beovision Harmony 77″, hvor to vinger ‘gemmer’ på stereo-højttalerne med høj ydelse.

Beosound Harmony indbygget 7.1 Surround sound-dekoder, som gør det muligt at tilslutte op til otte Beolab-højttalere.

Tune-In internetradio og Deezer musiktjeneste er integreret. Men musikken kan også streames direkte fra en smartphone via Apple Airplay 2, Bluetooth eller Chromecast (indbygget).

Da selve TV’et er et LG OLED er der adgang til LG’s seneste webOS smart tv, med alle de tv-apps og muligheder det giver.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Beovision Harmony, inklusive LG OLED C9 65″-TV, leveres her ved premieren i to udgaver:

  • Front af grå tekstil og aluminium kr. 97.500,-
  • Front af eg og aluminium kr. 105.000,-

Kan væghænges.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.