Forside * Featured

TV-krigen: Discovery klar med 6 mdr. rabat på Dplay Sport

-

Den lå vel lige til højrebenet: Kampen om YouSee-kunderne kommer til at ske via Dplay streaming.

Discovery lancerer i dag en ny kampagne for deres streamingplatform Dplay. Det er en udløber af TV-krigen mod YouSee, og Discovery vil gerne lokke YouSee-kunder til at streame de manglende kanaler istedet.

Annonce:

Dplay Sport, som er der hvor sportsinteresserede kan følge fodboldlandsholdets kvalifikations- og venskabs-kampe, udvalgte kampe fra superligaen, Europa League mv. koster normalt kr. 179/måned.

Dette både med live tv fra Discoverys 11 tv-kanaler og catch-up tv-arkiv. Det er tv-kanalerne Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og 2, TLC, ID og Animal Planet.

Der findes også en billigere udgave af Dplay til kr. 99/måned, men det er uden sport.

Et abonnement til Dplay Sport koster efter rabat kr. 99,95/måned i de første 6 måneder. Så er der mulighed for at afprøve om det er en brugbar løsning.

“Dplay er i dag Nordens hurtigst voksende streamingtjeneste, og med vores Dplay Sport kampagne ønsker vi blandt andet at gøre vores sportsrettigheder så synlige og tilgængelige for så mange danskere som muligt. Vi håber samtidig, at dette tilbud kan være et godt alternativ til de mange YouSee-kunder, der mister adgangen til vores kanaler 1. januar”, fortæller Christian Kemp, direktør hos Discovery Networks Danmark.

Efter 6 måneder stiger prisen til normal kr. 179/måned, hvis ikke abonnementet opsiges inden. Der er ingen binding.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.