Forside * Featured

Prisstigning hos Stofa: TV-pakkerne stiger 15-40 kr/måned

-

Danmarks 2. største tv-distributør har valgt at lade priserne stige til næste år.

Stofa har netop orienteret deres kunder om at der er prisstigninger på vej per 1. januar 2020. Det skriver Ekstra Bladet.

Annonce:

Prisændringerne bliver:

  • Grundpakken stiger med 15 kr/måned
  • Mellempakken stiger med 40 kr/måned
  • Dem store pakke stiger med 30 kr/måned.

Kanalerne DR3, DR Ultra og DR K udgår da de ophører hos DR. Disse sendes i dag i alle pakker. YouSee/Fox-kanalen Xee kommer med i den store pakke fra næste år.

 

Stofa: Vi har valgt at beholde Discovery

På spørgsmålet, om Stofa har valgt at presse citronen med priserne på pakkerne, nu hvor konkurrenten YouSee ikke distribuerer Discovery-kanalerne fra det nye år, der lyder det:

“Vi har ingen indflydelse på, hvad YouSee gør med deres forretning. Men i Stofa har vi valgt at gå en anden vej, og vi har ingen aktuelle planer om at fjerne 12 kanaler fra vores tv-pakker”, lyder det i et skriftligt svar fra Sune Nabe Frederiksen, CEO hos Norlys Digital, som Stofa er en del af, overfor Ekstra Bladet og han fortsætter:

“Vi vil fortsat gerne kunne tilbyde vores kunder landsholdsfodbold og det krimi-indhold, som er toneangivende for mange seere. Kanal 5 har op mod 1,3 millioner seere om ugen, og derfor mener vi, den er relevant at tilbyde kunderne”.

Stofa-kunderne har nu 30 dages frist til: Enten at acceptere prisstigningerne, ændre i abonnementet (pakke-skifte) eller opsige.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.