Forside * Featured

TV-krigen: Fullrate siger også farvel til Discovery

-

Endnu en TV udbyder siger farvel til Discovery fra 1. januar. Det TDC (Nuuday) ejede selskab Fullrate dropper også alle Disoverys kanaler for deres kunder.

Discovery mister endnu en TV distributør den 1. januar. Det TDC ejede Fullrate har heller ikke kunne komme til enighed med Discovery om distribution af deres kanaler, så de folk der bruger Fullrates TV løsning mister også disse kanaler den 1. januar.

Annonce:

Selvom forhandlingerne ifølge TDC fortsætter med Discovery, kan man ikke nå i mål inden årsskiftet. Det vides endnu ikke hvad kanaler der erstatter Discoverys kanaler hos Fullrate i de forskellige pakker, men Fullrates kunder får besked indenfor kort tid.

Aftalen mellem TDC (Nuuday) og Discovery dækker både YouSee og Fullrate, og derfor rammes Fullrate’s kunder også af konflikten mellem de to selskaber. Det vides ikke hvor mange TV kunder Fullrate har.

Discovery står bag kanalerne 6’eren, Canal 9, Kanal 4, Kanal 5, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, TLC, Animal Planet og Discovery Science.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.