Forside Produkter Mobil

Endnu en kinesisk mobilgigant indtager det danske marked

-

Sidste år blev der solgt mere end 100.000.000 Xiaomi telefoner i verden og Xiaomi er på meget få år blevet verdens 4. største mobiltelefon producent. Nu har den kinesiske giant også fået øjnene op for det danske marked og nu lanceres den første officielle online Xiaomi butik i Danmark.

Verdens 4. største mobiltelefoproducent hedder Xiaomi, og de har nu fået øje på det danske marked, og åbner derfor en dansk online butik på www.mistore.dk.

“Xiaomi har nok ramt en modtrend til de dyre smartphones på markedet med en forretningsmodel hvor fokussen er, at kvalitet ikke skal koste spidsen af en jetjager. Et godt eksempel er den seneste telefon, Mi Note 10, som f.eks har 108 MP kamera, men kun koster det halve af hvad andre telefoner i den høje ende gør” siger Krister Sundquist, direktør på East & West Distribution AB, som driver den danske og svenske Mistore.

Annonce:

 

Kun 9 år gammel

Xiaomi blev opstartet for bare 9 år siden i Kina. Siden er selskabet vokset lynhurtigt. I begyndelsen var fokus på mobiltelefoner, men over de senere år, har produktporteføljen bredt sig til mange andre kategorier i Xiomies Økosystem.

Specielt kendt udover telefonerne, er Xiaomi el-løbehjulet M365, som der er blevet solgt over 560.000 modeller af, men deres robotstøvsuger er også blevet meget populære og Xiaomis robotstøvsuger Roborock er nu den mest solgte robotstøvsuger i Norden.

Andre interessante produkter i porteføljen, er projektorer, smartwatches, cykelhjelme med lys, luftrensere og alverdens gadget til det smarte hjem, som nu er en del af Xiaomis økosystem og nu kan findes på den danske onlinebutik.

Indtil videre er planen for Mi Store i Danmark, at fokusere på at opbygge Xiaomi brandet og distribution af Xiaomi via nettet og via almindelige distributører.

Annonce:
Forrige artikelTV-krigen: Dplay i vanskeligheder før det store rykind
Næste artikelTV-krigen: Xee skyld i stor Stofa prisstigning, ikke Discovery
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.