Forside Nyheder

TV-krigen: Dplay i vanskeligheder før det store rykind

-

Discoverys streamingtjeneste Dplay har haft problemer med live tv i flere dage.

Med kun en god uges tid til Discovery-kanalerne forsvinder fra YouSee, der er Discovery løbet ind i alvorlige problemer med deres streamingtjeneste Dplay.

Annonce:

Mange kunder skriver på Dplays Facebookside at de ikke kan se live tv-kanaler gennem streamingtjenesten, og at det har stået på i flere dage nu. Der klages også over manglende kundeservice, hvor henvendelserne fra frustrerede kunder slet ikke bliver besvaret.

 

Live tv viser bare sort skærm på Dplay

 

“Først mister i en del seere pga jeres kontrakt med Yousee udløber, om lidt de kunder som så i go tro , købet adagng til Dplay forsviner nok også, det virker ikke, indhold bliver ikke lagt op og kundeservce er heller ikke noget at af …. Bliver en langt sej start på det nye år Discovery Danmark går ind til….”, skriver Kristian Barner Lykke Nielsen på Facebook.

“Er det ikke lidt flovt at køre reklame bjælker om at man ikke kan se alle jeres kanaler på yousee mere… og i laver reklame for at man så kan se det på dplay….. lortet har ikke virket i 2 dage nu….”, skriver ‎René Petersen Borgaard på Facebook.

“Får et hysterisk anfald!!! 2 dage uden live tv??? Hvad sker der?? Og hvornår virker det igen?”, skriver ‎Lena Sahyoun på Facebook.

Kunderne klager også over manglende indhold. Dplay skulle have gjort de sidste 5 afsnit af serien FBI tilgængelig i dag, men den er ikke dukket op på flere enheder. Heller ikke her er der hjælp at hente hos den – indtil videre – tavse kundeservice.

Discovery har ved flere lejligheder meldt ud, at Dplay skal servicere de YouSee-kunder som kommer til at savne Discovery-kanalerne i det nye år.

 

Senere opdatering mandag

Kl. 10:50 mandag d. 23/12: Discovery meddeler nu til recordere.dk at fejlen er blevet rettet.

Det betyder at live tv via Dplay igen fungerer, efter 3-4 døgns nedbrud. Der er ingen forklaring på hvad der gik galt, eller hvorfor det skulle tage så lang tid at løse.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.