Forside * Nyheder

Hvad har OnePlus i ærmet til på mandag?

-

Det ser ud som om, OnePlus slet ikke er færdig med at slippe nyheder ud, selv om CES er overstået.

Der fleste nyheder på smartphone-fronten dukker op i februar og marts, ikke mindst omkring Mobile World Congress-messen i Barcelona. I år var der dog også lidt at hente under CES-messen, herunder fra Samsung og ikke mindst fra OnePlus.

Annonce:

Især var vi her på redaktionen ret begejstrede over Concept One, den specialudgave af OnePlus 7T Pro, som firmaet viste frem. Med aktivt, elektrificeret glas, der dækker for kameramodulet, når det ikke bruges (og lækkert, orange håndsyet læder) synes vi nu nok, at OnePlus allerede havde leveret mere end sædvanligt i forhold til smartphone-nyheder på CES.

Men det kinesiske firma har åbenbart mere i ærmet, der skal afsløres, inden OnePlus 8 officielt bliver vist frem, formentlig engang i februar. Allerede på mandag har OnePlus nemlig indkaldt til pressemøde i hjembyen Shenzhen.

120Hz eller noget helt andet?

Det skriver 9to5Google, der har fundet invitationen på Weibo, det kinesiske svar på Twitter. Selv, hvis du kan tyde de kinesiske skrifttegn er der ikke ret mange informationer at hente i invitationens ordlyd. Men det er i den medfølgende illustration, man måske kan få et hint om, hvad der er på vej.

Det lader til at være en eller anden form for ny skærmteknologi, OnePlus vil præsentere. Det helt oplagte i den forbindelse ville være, hvis OnePlus gav en smagsprøve på den 120Hz-skærm, som det rygtes, at firmaets topmodeller blandt 2020-telefonerne vil have ombord.

Firmaet har haft ret meget succes med at putte skærme med mulighed for 90Hz refresh rate i deres 2019-topmodeller, så det næste skridt med 120Hz-skærme virker ganske naturligt. Alligevel er det ikke helt åbenlyst fra illustrationen på invitationen, at det er det, der er tale om.

Illustrationen viser flere skærm-lag oven i hinanden, så måske er det noget helt andet og helt nyt, OnePlus vil vise frem. Det taler dog for 120Hz-teorien, at det er ret svært at illustrere en genopfriskningsrate i et stillestående billede. Måske er de flere skærmlag netop et forsøg på at løse denne udfordring grafisk.

På mandag ved vi mere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.