Forside CES CES 2020

Nu kan AirPods også få skum-ørepropper på (hands-on)

-
(Foto: Recordere)

De smarte ørepropper til in-ear-øretelefoner fra Comply kan nu også bruges på Apples øretelefoner.

Nogle folk med hang til høj lydkvalitet har gået i en stor bue uden om Apples AirPods. Det er ingen hemmelighed, at hvis man skal have så meget af frekvensspektrummet med som muligt, når man lytter til musik, skal man bruge in-ear-øretelefoner og ikke dem, der sidder løst uden for øregangen, sådan som AirPods gør.

Det er derfor, og fordi de isolerer bedre fra omverdenens lyd, at professionelle musikere har brugt in-ear-øretelefoner på scenen i årtier. Efterhånden, som true wireless-øretelefonerne er blevet populære, er der dog også kommet efterspørgsel på ørepropper, der ikke bare er de sædvanlige silikone-dupper, der følger med in-ear-øretelefoner.

Annonce:

Vi har tidligere rost skum-dupperne fra Comply, der lukker lige så godt af for omverdenen som skumørepropper, der bruges i erhvervslivet, men som er meget mere behagelige at have i ørerne i længere tid, og derudover også er designet til at slippe så meget lyd igennem som muligt.

Comply har dupper, der passer til stort set alle de mest populære mærker, der laver in-ear-øretelefoner, fra danske Jabra over Samsung til Sony. Men fordi de jo netop ikke (indtil den nylige lancering af Pro-versionen) er lavet i et in-ear-design, har Comply ikke kunnet lave skum-dupper til verdens bedst sælgende, trådløse øretelefoner: Apple AirPods.

En ”silikone-trøje” med skum

Det vil sige, lige indtil CES 2020. På messen præsenterede Comply nemlig et nyt sæt dupper til AirPods, så ejere af disse også kan få glæde af den isolation og bedre pasform, som Comply-dupperne giver. Men modsat in-ear-modellerne har AirPods jo ikke noget, en skum-dup kan sættes fast på.

Det har Comply løst på en ret smart måde med modellen SoftCONNECT. Selve skum-duppen er ikke som de andre modeller, der som regel skal klemmes sammen og så sættes ind i øret, hvor de så udvider sig af sig selv. I stedet sidder skummet på en silikone-base, der er formet efter AirPod’ens facon og har huller de rigtige steder.

(Foto: Comply)

Man giver simpelthen AirPod’en en ”silikone-trøje” på, hvor der så sidder skum på den del, der vender ind mod øregangen. Som repræsentanten for Comply forklarede os, så er en af de mest populære funktioner ved AirPods, at de slår til og fra, når de tages ind og ud af øret. Dette kan man stadig gøre, selv Comply-skumduppen sidder og isolerer, fordi den netop ikke skal stikkes helt ind øregangen.

En hurtig test af dupperne viste, at det virkede fuldkommen som Comply-repræsentanten påstod, men der var blot meget mere isolation fra verden udenfor med dupperne på, og de sad også meget bedre fast i øret. Repræsentanten forsikrede os dog, at Comply også er på vej med dupper i deres mere vanlige in-ear-form til AirPods Pro.

SoftCONNECT koster 18 dollar, eller cirka 120 kroner før danske skatter og afgifter, og dupperne kommer med et lille, hvidt etui, der også kan ses på billederne ovenfor. Complys skumdupper forhandles flere steder i Danmark, men hvis du ikke kan finde dem, kan du bestille dem fra firmaets hjemmeside.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.