Forside * Nyheder

Discovery laver ny aftale med Viasat

-

Discovery Networks er blevet enige med Viasat Consumer om distribution af Discovery-kanalerne.

Forleden dag blev det meldt ud at Canal Digital og Discovery Networks var nået til enighed, og nu kan Viasat Consumer fortælle det samme.

Annonce:

Da Canal Digital og Viasat fusionerer under Viasat Consumer, ville det også være mærkeligt andet. Det lå ligesom i kortene at der også ville komme en aftale her, men nu er den i hus, fortæller Discovery i en udmelding.

Discovery’s kanaler blev tidligere distribueret til Viasat Consumer-kunder gennem en tredjepartsaftale gennem netop Canal Digital, men med den nye aftale er skabt et direkte samarbejde mellem Discovery og Viasat Consumer.

“Vi mener, at den nye aftale med NENT Group om Viasat Consumer er begyndelsen på et godt og frugtbart samarbejde, og vi ser frem til at tilbyde Discovery-kanaler og Dplay til Viasat Consumer-kunder også i fremtiden”, fortæller Tine Austvoll Jensen, CEO i Discovery Networks Norge.

Så som noget nyt bliver det også muligt at få Discoverys streamingservice Dplay som en del af TV-abonnementet hos Viaplay.

“Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bredeste underholdningspakke i de nordiske lande. Discovery er en vigtig partner for os, og dette strategiske partnerskab sikrer, at vores kunder stadig kan nyde en bred vifte af indhold. Vi ser frem til at samarbejde med Discovery i de kommende år, siger Jonas Gustafsson”, slutter administrerende direktør for Viasat Consumer Norden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.