Forside * Nyheder

HMD Global lancerer fem nye Nokia-produkter

-

HMD Global lancerer i dag fire nye Nokia-telefoner, en ny dataroaming-tjeneste og et særegent 007 Kevlar-cover produceret med teknologien fra skudsikre veste.

HMD Global, virksomheden med eksklusiv licens til Nokias brand, annoncerer i dag fire nye Nokia-telefoner, en helt ny HMD Connect Global Roaming Service.

 

Annonce:

5G på Nokia 8.3

Nokia 8.3 er verdens første, globale og fremtidssikre 5G Nokia-smartphone og er designet til at understøtte flere 5G-netværksinstallationer. Nokia 8.3 understøttes både af standalone og non-standalone 5G-kombinationer, som operatører ruller ud i hele verden. Og som den første smartphone, der bruger Qualcomm® 5G RF Frontend-modulløsningen som en del af Qualcomm®- platformen, komprimerer Nokia Groot mere end 40 forskellige RF-komponenter til et enkelt modul, der gør Nokia 8.3 til en fremtidssikret smartphone, der er klar til næste trin inden for 5G.

Nokia 8.3 leveres også med et kraftfuldt PureView-kamera med ZEISS-optik, så du kan fange det hele ned til den mindste detalje. Med ’ZEISS Cinema capture og editor’-funktionen, ekstraordinære videooptagelser med lavt lys, Polar Light og OZO-lyd.

Nokia 8.3 er tilgængelig fra sommeren 2020 og leveres i Polar Night til en vejl. udsalgspris på 4,499 kr for 6GB/64GB RAM/ROM og 4.999 kr. til 8GB/128 GB  i det danske marked.

 

Nokia 5.3

Telefonen har et quad-kamera, den nyeste Qualcomm® Snapdragon ™ 665-processor og med to-dages batterilevetid lever Nokia 5.3 op til sit ry om at have en fænomenal værdi for pengene. Det AI-drevne quad-kamera hjælper med at fange det perfekte billede, uanset hvor du er og selv i svagt lys takket være dens Night Mode. Wide-angle samt makroobjektivet hjælper dig med at fange nærbilleder og tage naturskønne skud. Med sin store 6,55”-skærm hjælper Nokia 5.3 med at få mest muligt ud af dine foretrukne streaming- og spiltjenester. Nokia 5.3 har et holdbart og nordisk inspireret design, der leveres med Android ™ 10 og giver fans hurtigere adgang til Google Assistant.

Nokia 5.3 er tilgængelig fra april 2020 og leveres i farverne Cyan, Sand og Charcoal med 4GB/64GB RAM/ROM til vejl. udsalgspris på 1.599 kr. i det danske marked.

Nokia 1.3

Den splinternye Android 10 (Go edition) OS og moderne teknologi af højeste kvalitet smelter sammen i den nye Nokia 1.3. Camera Go fås for første gang i en smartphone såvel som AI-billedfusionsteknologi med svag belysning, Gallery Go og en lys HD + kant-til-kant-skærm. Med Nokia 1.3 kan du virkelig se det hele, uanset om du opholder dig indendørs eller udendørs. Højere hastighed, mere sikkerhed og millioner af apps gør tilsammen Android 10 Nokia 1.3 til en telefon, der bliver bedre og bedre med tiden, og som samtidig er klar til Android 11 (Go edition).

Nokia 1.3 er tilgængelig fra april og leveres i farverne Cyan, Sand og Charcoal til en vejl, udsalgspris på kun 749 kr. i det danske marked.

 

Nokia 5310

Forestil dig den originale Nokia 5310 Xpress Music med MP3-afspiller og FM-radio kombineret med kraftfulde og dobbelt-frontvendte højtalere. Nokia 5310 leveres med et klassisk design og et optimeret batteri, der er bygget til at kunne holde til, at du afspiller din yndlingsmusik på farten i høj kvalitet.

Nokia 5310 fås i hvid/rød og sort/rød fra slutningen af marts til en vejl. udsalgspris på 449 kr. i det danske marked.

 

HMD Connect Global Data Roaming Service

HMD Global går ind i en ny servicekategori med lanceringen af HMD Connect Global Data Roaming Service. Lanceringen gør det muligt for mennesker overalt i verden at udnytte problemfrit data-SIM og samtidig være i fuld kontrol over egne dataplaner. HMD Connect Global Data Roaming holder dig forbundet til de ting, der betyder mest for dig, og du betaler kun for det, du har brug for. HMD Connect-appen tilbyder ubesværet kontrol over din dataplan og giver dig mulighed for nemt at opgradere til mere data, så du løbende kan tilpasse dig dine behov. Med HMD Connect Global Data Roaming ligger dine data automatisk i en sikker forbindelse, der holder dine private oplysninger beskyttet, mens du rejser. HMD Connect lanceres først i BETA gennem HMDConnect.com.

HMD Connect Global Data Roaming Service opererer i øjeblikket i mere end 120 lande. I samarbejde med Greenwave Systems og lokale operatører arbejder HMD Global for at udvide dækningen til endnu flere netværk og lande.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.