Forside * Nyheder

Sonos rygter: Dolby Atmos Playbar, ny Sub og Play:5

-

Sonos er på vej med nyt til maj, og et rygte går på en Dolby Atmos soundbar, ny Sub og ny Play:5.

Sonos var forleden dag ude og tease, at der kommer et eller andet nyt fra deres side her d. 6. maj, og siden har flere spekuleret i hvad det mon kunne være.

Annonce:

Hvis vi spoler tiden tilbage til januar 2019, så søsatte Sonos en undersøgelse blandt udvalgte af deres brugere, om hvad de gerne så som et nyt produkt fra deres side. Her kunne man pege på Atmos satellithøjttalere og en billigere Sub. Det blev set som en åbning, mod eventuel understøttelse af Dolby Atmos.

Spoler vi længere frem, så har Sonos annonceret S2, en ny protocol der bl.a. giver mulighed for øget lydbåndbredde. Til gengæld ofres flere af de ældre produkter, som ikke hardwaremæssigt kan klare Sonos S2. Dette er tidligere, af Sonos, sat til premiere i maj måned og ventes at understøtte både hi-res audio og Dolby Atmos. Læs mere om S2 her.

Nu skriver 9to5mac så om en anonym tipster der fortæller at Sonos er på vej med:

  • En ny Playbar med Dolby Atmos
  • En ny Sub
  • En ny Play:5

Hvis en eventuel ny Play:5 også er designet til at spille opad eller skråt ud i rummet, vil den kunne bruges som baghøjttalere i et Atmos surround-setup.

Indtil videre er det dog bare rygter. Om noget af det holder vand bliver vi klogere på d. 6. maj.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.