Forside * Featured

YOUSEE: Dansk Folkeparti kræver svar fra minister om prisstigninger

-
Christiansborg (foto: PixaBay)

Folketingets Erhvervsudvalg har bedt Erhvervsministeren forholde sig til YouSees markante prisstigninger på op imod 100 kr/md. for visse tv-kunder.

De fortsat stigende priser på TV-Pakker på op til 100 kr/md. har fået Dansk Folkeparti til at stille spørgsmål i Folketingets Erhvervsudvalg. Det betyder at Erhvervsminister Simon Kollerup (S) skal forholde sig til sagen. Dette er kommet frem på et offentliggjort udvalgsspørgsmål med henvisning til artiklerne om prisstigningerne hos YouSee den 21. april.

“Hvad er ministerens holdning til, at YouSee laver prisstigninger på op til 100 kr. om måneden på TV pakker, uden at forbrugeren får ekstra kanaler for de ekstra udgifter, og hvad mener ministeren dette kan få af konsekvenser for pensionister og andre mindre bemidlede?”, spørger Lars Christian Lilleholt (V), der er formand for Erhvervsudvalget efter ønske fra Mette Hjermind Dencker (DF).

Annonce:

Svaret fra ministeren skal sendes skriftligt til Mette Dencker fra DF, og så håber vi at svaret bliver offentliggjort i sin fulde længde, så danske TV-pakke kunder får en forståelse for hvad ministeren for området mener om de stadigt store prisstigninger på TV-udbyder markedet.

Note: I en tidligere version stod der at det var både Venstre og DF der havde spurgt. Venstre har kun videresendt DF’s spørgsmål, fordi det er Lars Christian Lilleholt (V), der er formand for Erhvervsudvalget.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.