Forside Nyheder

IFA 2020 ramt af Corona men gennemføres på en anderledes måde

-
IFA i Berlin (foto: recordere.dk)

Et af verdens største mødesteder for forbrugerelektronik IFA udstillingen i Berlin, rammes også af Corona. Berlins bystyre har forbudt arrangementer med mere end 5.000 besøgende, og derfor kan IFA ikke gennemføres som normalt.

I en række indlæg på Twitter fortæller organisationen bag IFA, at de dog planlægger at gennemføre IFA i en alternativ form, som de dog ikke kommer nærmere ind på. Men udover en virtuel messe, er det svært at se hvordan man vil gennemføre et arrangement, der normalt trækker mere end 250.000 besøgende i september.

IFA 2020 skulle være holdt den 4. – 9. september, og det rammer ind i Berlins bystyres reglement om arrangementer med mere end 5.000 deltagere ikke må foregå indtil den 24. oktober 2020. Det skulle ellers have været en helt stor fest med den 60. IFA messe i Berlin.

Annonce:

Recordere.dk plejer at dække IFA intensivt, og vi er ligesom mange andre spændte på, hvordan IFA vil skabe et mødested for Tech. Men der må vi vente på at organisationen melder mere ud.

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.