Forside * Nyheder

Sonys nye 2020 A8 4K HDR OLED-tv’er er i butikkerne nu

-

De nye A8 4K HDR OLED-tv’er kan nu købes i Danmark. Tv’erne kommer med 4K OLED paneler med Sonys X1 billedprocessor.

A8-serien kommer med Sonys X1™ Ultimate-billedprocessor, der giver en klar og præcis billedkvalitet og en realistisk seeroplevelse. TV-modellerne kommer også med Pixel Contrast Booster, som giver en dyb sort, autentiske farver og en bredere betragtningsvinkel. Og for første gang nogensinde i et OLED-tv, kommer A8 med Sonys X-Motion Clarity™-teknologi, der forbedrer alle bevægelser på skærmen i realtid med en optimeret opdateringsfrekvens, hvilket gør alt klarere og mere flydende, og giver f.eks. en bedre sportsoplevelse.

Annonce:

A8 bruger Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til en højttaler. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der bevæger sig i billedet, så dialog og særlige effekter kan høres fra præcis det rigtige sted.

 

Tv’erne kommer i et elegant design, hvor der er placeret en diskret ramme ved kanten af skærmen. Den minimalistiske ramme kan knap nok ses, hvilket giver en forbedret seeroplevelse. To diskrete subwoofere er integreret bag på tv’et for at skabe en mere dynamisk og dyb bas, der er perfekt til actionfilm og musik.

De nye A8 tv’er giver seeroplevelser som instruktøren har tiltænkt det med Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet, og IMAX Enhanced™, som bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet.

Tv’erne har desuden Ambient Optimization, som er en ny teknologi, der optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Teknologien justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses lyset i rummet ved at øge lysstyrken i værelser med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke værelser, for at give brugeren den optimale oplevelse. Den registrerer endda genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter – på den måde får du den bedste lydoplevelse.

 

A8-serien kommer med Android TV™ med Google Assistant, Google Play Store og indbygget Chromecast, der giver nem adgang til indhold, tjenester og enheder. Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er også forbedret til daglig brug.

Med Google Assistant og Amazon Alexa-understøttelse kan du styre dit tv med stemmen og bede det om at gøre ting såsom; afspille videoer fra YouTube med Google Home eller skifte kanal og ændre lydstyrke med Amazon Alexa-aktiverede enheder.

Apple AirPlay 2-brugere kan streame film, musik, spil og billeder til deres tv direkte fra deres iPhone, iPad eller Mac.

Apple HomeKit-teknologien giver brugerne let og sikker kontrol over deres tv fra iPhone, iPad eller Mac.

Pris og tilgængelighed

A8 4K HDR OLED-tv’erne er tilgængelige i butikkerne nu.

 • A8 4K HDR OLED 55” (KD-55A8): 16.000 kr.
 • A8 4K HDR OLED 65” (KD-65A8): 24.000 kr.

 

Specifikationer

Skærmstørrelser: 55” og 65”

 • Billedprocessoren X1™ Ultimate, giver den ultimative 4K HD-oplevelse med objektbaseret Super Resolution, objektbaseret HDR-remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR og dobbelt databasebehandling.
 • Pixel Contrast Booster: 8 millioner individuelle selvoplysende pixels samt Sonys originale panelkontrol til OLED, som giver en hidtil uset dyb sort, autentiske farver og en bredere betragtningsvinkel.
 • X-Motion Clarity til OLED-tv: Denne revolutionerende og meget anerkendte teknologi fra Sony er nu tilgængelig til OLED-tv. Teknologien forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør en sportsoplevelse lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før.
 • To subwoofere, der forbedrer kvaliteten af Acoustic Surface Audio™.
 • Understøttelse af Dolby Vision™ og Dolby Atmos™.
 • Ny Ambient Optimization optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Det tilpasser automatisk billedets lysstyrke til lyset i rummet, øger lysstyrken i lyse værelser og reducerer lysstyrken i mørke værelser for at give brugeren den perfekte seeroplevelse.
 • TRILUMINOS™-skærm, som gengiver mere fine farvenuancer og lys.
 • Virker med Smart-højttalere, herunder Google Home- og Amaxon Alexa-enheder.
 • Let tilslutning til de fleste enheder med Apple® AirPlay® 2 og HomeKit™.
 • Hurtig adgang til indhold og tjenester med Android™ TV.
 • Netflix Calibrated Mode, der tilbyder Netflix-indhold i høj kvalitet.
 • IMAX Enhanced™, der bringer den fordybende underholdningsoplevelse helt ind i hjemmet.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.