Forside * Featured

Surround nyt: Lyngdorf lancerer ny MP-40 surround processor.

-

Produkt: Lyngdorf MP-40 Home Cinema surround processor
Tilgængelighed: Juni/Juli 2020
Dansk pris: 74.900.-

Annonce:

Ny, billigere Lyngdorf surround processor med det samme gode i.

Den hidtil billigste surround processor fra danske Lyngdorf Audio blev i dag præsenteret på en online pressekonference.

Samme platform som MP-60

Den nye surround processor er bygget på samme platform som firmaets MP-60 processor, og tilbyder de samme soniske egenskaber med en 100% digital signalvej, raffineret DSP processing, tilpasnings features, extern kontrol muligheder og meget mere.

Mindre HDMI Board med eARC og CEC!

MP-40 har et mindre HDMI board med “kun” 3 HDMI inputs og 1 HDMI output og har ikke mulighed for de multikanals AES/EBU og AES67 udvidelses moduler som MP-60 har mulighed for. Disse features benyttes dog kun i ekstremt sofistikerede hjemmebiograf installationer, hvor man f.eks ønsker at benytte aktive, digitale højttalere eller dedikerede cinema servere.

Bag panelet afslører, at der her er tale om en MP-40 med færre HDMI I/O, og fravær at HDBase-T. Der er stadig alle former for digital audio tilslutninger, incl USB.

Tænd/sluk sammen med TV`et

MP-40 kommer også med den geniale og stærkt vanedannende CEC funktion, hvor man med et enkelt HDMI kabel kan tilslutte et supporteret TV, og lade MP-40 følge sin TV remote. MP-40 kan også tænde og slukke sammen med TV`et hvis man benytter denne funktion, så man slet ikke skal tænke på at aktivere surround processoren når der ses TV.

Samme soniske kvaliteter som resten af familien..

Lyngdorf`s eftertragtede MP surround processorer deler DNA og grundlæggende teknik opfundet af Lyngdorf Audio med de væsentligt dyrere Steinway-Lyngdorf produkter.

I en klasse for sig selv

Designet adskiller sig kun en lille smule fra storebror MP-60. Dimensionerne er de samme.

MP surround processorerne må siges at have en unik position i markedet, med 100% digitalt design, og en multikanals version af firmaets berømte 3D roomperfect rumkorrektions system, tilsat en lang række tilpasningsfunktioner, der gør brugeren i stand til at få det optimale ud af alle højtaler konfigurationer (f.eks med op til fem subwoofere!) , tilpasse inputs, niveauer og klang til personlige preferencer efter behov. Al denne processorkraft leveres i et kompakt kabinet i et stilrent design, uden nogen form for blæsere eller lignende.

Os bekendt, findes der ikke andre på markedet med denne kombination af High End, fleksibilitet og stue venligt design i denne (pris) klasse.

Total kontrol over kilder, dekodning, klang profiler, optimerede roomperfect siddepositioner og playback via den stilrene Lyngdorf Remote app.

12 Kanalers dekodning af immersive audio formater

Den store forskel på MP-60 og MP-40 , – udover prisen naturligvis –  er at MP-40 tilbyder 12 kanalers dekodning i stedet for 16.  Al HDMI er 18 Gbps, og understøtter HDMI 2.0a eARC, dynamisk lip-sync og selvfølgelig Dolby Vision, HDR, 4K video o.s.v.

Vi byder velkommen til den “lille” ny, og ser frem til at teste den på recordere.dk

Der kan læses mere om Lyngdorf MP-40 surround processoren incl tekniske specs her

Denne artikel er en del af serien: hjemmebiograf

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.