Forside * Nyheder

Samsung klar med sangtekster på Apple Music på sine TV

-

Samsung annoncerer i dag, at Apple Music funktionen time-synced lyrics bliver tilgængelig på Samsung Smart TV på modellerne fra 2018-2020. Det giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsmusik, samtidig med at du kan følge med i sangteksterne i realtid.

Apple Music funktionen time-synced lyrics gør det lettere og sjovere end nogensinde før at synge eller rappe med til dine yndlingssange – eller opdage nye sangtekster fra de nyeste hits på Apple Music.

Annonce:

Tidligere i år var Samsung det første TV-brand, der integrerede Apple Music på sin Smart TV-platform. Nu forbedres oplevelsen og udvides med funktionen time-synced lyrics fra Apple Music på Samsung Smart TV’er.

Gør hvert enkelt vers levende

Samsung Smart TV’er er designet til at levere enestående grafik og skarp lydkvalitet. Og kombineret med Apple Music funktionen time-synced lyrics, bliver hver sang bragt til live med en unik, farverig og dynamisk baggrund, der bliver genereret ud fra albummet.

Naviger nemt rundt i dine favoritsange

Time-synced lyrics funktionen i Apple Music er nem at bruge på dit Samsung Smart TV. Du kan til hver en tid bladre gennem sangteksterne, springe til et bestemt vers eller direkte ind til omkvædet. Det er også muligt at søge efter en specifik linje fra en sang, finde sangen og lære den helt udenad.

Uanset om du synger med til en spritny sang for første gang, eller finder en gammel klassiker frem, sikrer time-synced lyrics funktionen, at du aldrig misser et beat eller en linje af din yndlingssang.

Sådan får du adgang til Apple Musics time-synced lyrics på dit Samsung Smart TV

Samsung Smart TV-brugerne kan enten downloade Apple Music fra Samsung Smart TV App Store ved at logge på deres eksisterende konto med Apple ID eller starte abonnementsprocessen direkte fra deres TV. Alle med et Samsung Smart TV kan prøve Apple Music gratis i 3 måneder med et individuelt, familie- eller studenterabonnement.

Når time-synced lyrics funktionen er slået til, vil hvert vers automatisk komme op på din TV-skærm, så du både kan se teksten og lytte til musikken på samme tid, når du afspiller en sang.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.