LIVE: Apple event kl. 19, sådan ser du med (SLUT)

-

Tirsdag aften den 10. november kl. 19.00 dansk tid holder Apple sit “One More Thing”-event. Du kan se det live på flere måder.

Apple afholder endnu en lanceringsevent. Det tredje af slagsen dette efterår, og efter lancering af nyt ur, nye iPads og nye iPhones, så er det blevet tid til endnu en omgang nyheder fra Cupertino.

Denne gang er tiden angiveligt kommet til nye computere, med Apples egne CPU’er. Der rygtes 3 nye modeller på vej:

Annonce:
  • En MacBook Air
  • En 13″ MacBook Pro
  • En 16″ MacBook Pro

Dertil ny MacOS Sur, der kan komme med nyheder i forhold til hvad der blev vist frem til udviklerkonferencen WWDC i sommers.

Derudover kan det også være nu at Apple sender de første store hovedtelefoner på gaden under Apple-brand. De sælges jo allerede hovedtelefoner under Beats brand, men Airpods Studio – som de rygtes kaldt – skulle blive en konkurrent til Bose, Sony m.fl. og da Apple for nylig fjernede alle Bose-produkter fra deres butikker, så kan det være nu at de fylder hylderne op med flere af egne varer.

 

 

Sådan ser du Apple Event live

Der er flere måder du kan deltage. Har du et nyere Apple TV, kan du følge med live på dit fjernsyn, men du kan også se det på Apples website og via YouTube.

Du kan også vælge den helt enkelte løsning og følge med på recordere.dk på ovenstående video.

Event’en starter tirsdag aften kl. 19.00 dansk tid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.