Forside * Nyheder

Yousee og Hiper rykker ind på fynske fibernet

-

Nuuday rykker ind på Energi Fyns fibernet med produkter fra Hiper, Yousee og TDC Erhverv

Når Energi Fyn næste år åbner deres fibernet, kan 80.000 familier og virksomheder på Fyn vælge produkter fra Nuuday-selskaberne Hiper, Yousee og TDC Erhverv. Det fortæller Nuuday i en udmelding.

Annonce:

Aftalen mellem Nuuday og Energi Fyn betyder, at alle husstande og virksomheder på Energi Fyns fibernet i starten af det nye år kan vælge fiberbredbånd fra Hiper og senere på året også tv- og fiberbredbånd fra Yousee og bredbånd via fiber fra TDC Erhverv.

“Vi er rigtig glade for at vi med aftalen nu også kan tilbyde vores produkter på fibernettet til fynboerne. I Nuuday leverer vi mere end 40% af forbindelserne ind i de danske husstande, hvilket gør os til danskernes absolut foretrukne udbyder af bredbånd”, fortæller Christian Morgan, strategidirektør i Nuuday, og fortsætter:

“Energi Fyn har en solid infrastruktur som løbende udvides, og det er godt for kunderne, der i stigende grad efterspørger de allerhøjeste hastigheder, som de nu også snart kan vælge hos Hiper, Yousee og TDC Erhverv”.

 

Mere valgfrihed på vej

Hos Energi Fyn ser de frem til at åbne fibernettet.

“Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores andelshavere forskellige løsninger, så de kan vælge den løsning, der passer til deres ønsker og behov. Det er godt for forbrugerne og for konkurrencen, at der er flere valgmuligheder. Og det bidrager til, at vi kan udbygge vores net og udrulle fibernet til endnu flere andelshavere”, fortæller bredbåndsdirektør Carsten Nedergaard Hansen

I første omgang bliver det i starten af 2021 Hiper, de fynske kunder får adgang til, og senere på året vil de også få mulighed for at vælge Yousee og TDC Erhverv på Energi Fyns fibernet.

Energi Fyn og Nuuday er i fuld gang med at lægge sidste hånd på de praktiske detaljer inden det bliver muligt for kunderne at bestille de forskellige produkter.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.