Forside * Nyheder

DR relancerer radio/podcast-app som DR Lyd

-

App’en DR Radio omdøbes til DR Lyd og vil få mere fokus på podcasts.

DR’s radioapp skifter navn til fra DR Radio til DR Lyd, og den bliver nu den digitale hovedindgang for DR’s samlede lydtilbud. Det skriver DR.

Annonce:

Appen er blevet opdateret for at give lytterne en bedre digital oplevelse og være til stede med digitalt indhold, der hvor lytterne er. Det handler fortrinsvis om at hæve lyttertallet på DRs podcasts.

“Især den yngre generation har virkelig taget podcasts til sig som deres lydmedie, og DR skal selvfølgelig være dér, hvor danskerne er. Derfor tager vi nu et skridt ind i en digital fremtid og forener styrken ved vores flowkanaler og podcastmediet på samme platform”, fortæller DR’s radiochef, Anette Kokholm til dr.dk, og fortsætter:

“Målet er at gøre oplevelsen af digitale lytning i appen mere værdifuld for danskerne”

 

Podcasts i sendeplan

I fremtiden vil der udkomme i længere serier på faste tidspunkter, da DR ved at lytterne foretrækker at opbygge faste vaner, og det gælder også for podcasts.

I den nye app er det blevet nemmere at finde rundt i podcasts, fortæller DR. Alle radioens flowkanaler ligger også i DR Lyd.

“Podcast er et marked i kraftig vækst – både med dansk og udenlandsk indhold. Her er det DR’s opgave at sikre lytterne et tilbud med kompromisløst, dansk kvalitetsindhold uden reklamer. Udover indholdsmæssig kvalitet, så er det med DR Lyd også vores ambition at tage et markant ryk på digital lytning, så danskerne oplever lige gode tilbud fra DR, uanset om de foretrækker at lytte til flowradio eller podcast”, fortæller Anette Kokholm til dr.dk.

 

Tilgængelighed

Find DR Lyd i Apple App Store

Find DR Lyd til Google Play-butik

Hvis du allerede har DR Radio-app installeret skal du ikke gøre noget. Ved opdatering skifter den app navn og indhold og bliver til DR Lyd.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.