Forside * Nyheder

Hack: Sådan kan man snyde AirPods Max i stand-by

-
Screenshot fra YouTube

Etuiet til Apple AirPods Max kan få hovedtelefonerne til at gå i stand-by. Nu afsløres hvordan man selv kan gøre det uden.

Batteridrevne trådløse hovedtelefoner kommer med forskellige mulighed for at gå i stand-by, hvor strømforbruget neddrosles så de kan spare strøm og holde længere, inden næste opladning er nødvendig.

På mange hovedtelefoner er det bare en knap, på andre kan det være indbygget på anden måde. Nogle Sennheiser-modeller går f.eks. i stand-by når ørekopperne foldes ind. Så er de klar til transport.

Annonce:
AirPods Max går i stand-by når de lægges i etuiet

På de nye Apple AirPods Max går hovedtelefonerne i stand-by når de lægges i det medfølgende etui. Desværre er der ingen nem måde at omgå dette.

Den lille tech-kanal Emergent Technology på YouTube satte sig for at undersøge hvordan etui og hovedtelefoner interagerer.

Han havde på forhånd en idé om at det blev styret vha. magneter, men der måtte flere forsøg til før det lykkedes ham at få AirPods Max til at gå i standby og afbryde forbindelsen til iPhonen, uden at hovedtelefonerne var i etuiet.

 

Hovedtelefonerne blev ‘hacket’ til at gå i stand-by via små køleskabsmagneter

 

Bevæbnet med små køleskabsmagneter, to små hunde hver med med en magnet indeni, lykkedes det til sidst. Det viste sig at der skulle en magnet på hver ørekop, for at det virkede.

Ikke praktisk anvendeligt ved hverken skrivebord, sofa eller på farten; Men måske opdagelsen kan inspirere 3.parts leverandører, til at komme med andre løsninger der kan aktivere stand-by på Apple AirPods Max.

‘Hacket’ kan ses på denne video:

 

 

Se også

Apple forklarer: Sådan virker stand-by på AirPods Max

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.