Forside * Nyheder

Lækket video viser Samsung Galaxy S21 – lanceres til januar

-

Samsung ser ud til at flytte sin næste flagskibslancering til en måned tidligere end normalt.

Samsung har aldrig været kendte for deres evne til at holde på hemmelighederne, når det gælder kommende produkter. Den sydkoreanske tech-gigants økosystem er så stort og verdensomspændende, at der ganske enkelt er for mange mennesker involveret til at tingene ikke slipper ud.

Annonce:

Men når det gælder den kommende Galaxy S21 har lækagerne dog alligevel været både større og tidligere ude end normalt. For nogle uger siden landede således alle hovedspecifikationerne på den kommende kollektion af Galaxy S21-modeller. Vi er heller ikke vant til at få informationerne så tidligt, men det ser ud til at være fordi, Samsung også vil lancere sit næste flagskib tidligere.

Hvor S-serien som regel vises frem i forbindelse med (eller lige før) mobilmessen Mobile World Congress i februar eller marts, vil Samsung ifølge det normalt ret velinformerede website SamMobile annoncere S21-kollektionen allerede i januar, formentlig d. 14.

Oven i disse informationer og tidligere lækkede specifikationer lægger Android Police-skribenten Max Weinbach nu tre korte videoer, der viser de tre hovedmodeller: Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Pladskrævende kamera

Weinbach lagde disse op på Twitter, hvorefter Samsung-eksperterne hos SamMobile med det samme gik igang med at dechifrere dem. Det første, man lægger mærke til er kameramodulet, der ganske som forventet rager lidt op, sådan som det også var tilfældet på S20 og S20+.

I følge de tidligere lækkede specifikationer skulle dette igen være for at gøre plads til det 64MP telefoto-kamera, der sidder i såvel S21 som S21+, og som også prydede S20 og S20+. Der er dog mest pladsbehov på Ultra-modellen, der har to telefoto-linser med henholdsvis 10x og 3x optisk zoom foran 10MP-sensorer.

Ultraen har også en 108 megapixels sensor på hovedkameraet, hvor pixlerne er 130% større end på 2020-modellen, så her er der tilsyneladende også brug for lidt udbulning på bagsiden. Alt dette skal naturligvis tages med et gran salt, da ingen af de ovenstående oplysninger endnu er bekræftet af Samsung.

Endelig viser videoerne også en ny farvevariant, som Samsung øjensynligt vil lancere til januar-eventen. Den hedder Phantom Violet og skulle være den hovedfarve, der kendetegner markedsføringen af S21, sådan som Mystic Bronze kendetegnede Note 20 og Buds Live-øretelefonerne, da disse blev annonceret i efteråret.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.