Forside * Nyheder

OnePlus 9 Pro kan få endnu hurtigere trådløs opladning

-
Dette billede af OnePlus 9 Pro er tidligere blevet lækket af @evleaks på Voice (Foto: @evleaks/OnePlus)

Opladningshastigheden kan blive forøget med 50% og komme op på 45W i den kommende OnePlus-topmodel.

Når OnePlus afslører deres næste flagskibs-smartphone engang i foråret, bliver der blandt andet fokus på opladningshastigheden. I hvert fald, hvis man skal tro en ny lækage fra en af nettets mere troværdige lækage-kilder.

Hans navn er Max Jambor, også kendt som Max J. på Twitter. Ligesom de andre mesterlækkere Evan Blass og @OnLeaks er han rykket over på det nye sociale medie Voice, hvor han nu præsenterer, hvad han hører fra sine kilder hos producenterne.

Annonce:

En af de producenter, som Max har godt hul igennem til, er OnePlus, som han tidligere har lækket informationer om, der endte med at passe. Og derfor er der god grund til at høre efter, når han nu har nyt om OnePlus 9 Pros opladningsevner.

Det var med OnePlus 8 Pro fra sidste år, at OnePlus langt om længe sprang med på den trådløse opladningsvogn. OnePlus’ CEO, Pete Lau, havde hele tiden sagt, at han ikke ville putte trådløs opladning i OnePlus-telefoner, indtil dette kunne ske med en ordentlig hastighed.

Trådløs opladning med 45W

Det blev tilfældet med OnePlus 8 Pro, der kom med 30W trådløs opladning, hvilket betød at smartphone-flagskibet kunne lades op til 50% på blot 30 minutter. Men det var åbenbart ikke nok for Pete Lau.

OnePlus 9 Pro forventes nemlig ifølge Max Jambor at komme op på 45W trådløs opladning, altså en forøgelse på 50%. Hvorvidt dette kan overføres direkte, sådan at det tager 15 minutter at lade den op til 50% er langt fra sikkert, men det bør naturligvis give en kraftig forbedring af ladetiden, og OnePlus kan endda risikere at løbe fra flere af konkurrenterne på den front.

Med den nye, opgraderede opladningsteknologi skulle også følge en funktion, som OnePlus ikke valgte at inkludere i første omgang. Det er reverse wireless charging, der gør det muligt at oplade andre enheder (såsom trådløse øretelefoner) på ryggen af OnePlus 9 Pro.

Det ser umiddelbart ud som om, OnePlus har været ganske tilfredse med udrulningen af deres trådløse teknologi, for Max Jambor mener også at vide, at den almindelige OnePlus 9 får trådløs opladning. I 2020 var det kun Pro-modellen, der kunne lades trådløst op, men begge modeller skulle altså få det ombord i 2021.

Fra en anden kant, websitet 9to5Google, forlyder det derudover, at den trådbårne 65W-opladning, der dukkede op i efterårets OnePlus 8T, også vil være at finde i 2021-modellerne, både i Pro’en og den almindelige model.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.