Forside * Featured

Power sælger nu tv-kalibrering i hjemmet

-
Kalibrering hjemme. Foto: PR

Power har indledt et samarbejde med et firma der leverer kalibreringer hjemme.

I efteråret lancerede elektronikkæden Power ægte kalibrering af TV, med software og udstyr fra Portait Displays, og udvalgte medarbejdere fra butikkerne blev sendt på kursus i CalMan-software og kalibrering med den.

Nu kan man så også købe en tv-kalibrering til hjemmet hos Power. De forhandler disse 3 produkter: Basic, Premium og Gaming

Annonce:

Basic indeholder:

 • 1 SDR profil
 • 1 HDR profil
 • 1 SDR spil profil
 • 1 HDR spil profil

Premium indeholder:

 • 2 SDR profiler *
 • 1 HDR profil
 • 1 Dolby Vision profil **

Gaming indeholder:

 • 2 SDR profiler *
 • 1 HDR profil
 • 1 Dolby Vision profil **
 • 1 SDR spil profil
 • 1 HDR spil profil

* Udføres kun på modeller med mulighed for indstilling af DAG og NAT / LYST RUM og MØRKT RUM. Ellers kalibreres 1 SDR profil.

** Udføres kun på understøttede modeller.

Historisk år

“2020 var et historisk tv-år for POWER med en salgsfremgang på mere end 50 pct. Det fortsætter her i 2021. Vi sælger stadig større og bedre skærme, og danskernes krav til billedkvaliteten er støt stigende, og det har skabt et øget behov og efterspørgsel på professionel tv-kalibrering”, fortæller Sebastian Lillelund, der er salgschef for Lyd & Billede hos POWER i en udmelding, og fortsætter:

“Derfor lancerer vi nu i samarbejde med TV Kalibrering – som de første i detailhandlen – tre forskellige services af hjemmekalibrering. Her kan danskerne vælge lige præcis den kalibrering, som passer til deres behov. Du får unægtelig den bedste billedoplevelse i din hjemmebiograf eller ved din spillekonsol, hvis skærmen er kalibreret efter det hjemmemiljø, hvor den er placeret, så der eksempelvis tages højde for stuens lysforhold”.

 

Rigtig gengivelse af tv, film og spil

Den nye løsning med hjemmekalibrering sker i samarbejde med TV Kalibrering, som de seneste fem år har foretaget tv-kalibrering af skærme til film, flow-tv, gaming mm. med professionelt måleudstyr og software, som POWER benytter i deres butikker i dag.

“Når man skyder en Hollywood-film, bliver den optaget og redigeret efter de internationale standarder. Når filmen vises ude i stuerne, er det derfor vigtigt, at vi ser det billede, som filmskaberne vil have os til at se, hvis vi skal have den fulde oplevelse. Det samme gør sig gældende for nye spil til PlayStation 5 og Xbox Series X. Den helt rigtige og tiltænkte gengivelse fra producenterne kan man kun få, hvis ens skærm bliver kalibreret korrekt med det rette udstyr og software – og efter de forhold, hvor ens skærm står i hjemmet”, fortæller Thomas Ahlgren, indehaver af firmaet TV Kalibrering.

 

Pris og tilgængelighed

 • Basic koster kr. 1.999,-
 • Premium koster kr. 2.499,-
 • Premium + Gaming koster kr. 2.999,-

Kalibreringen udføres professionelt i hjemmet af firmaet TV Kalibrering

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.