Forside * Nyheder

Netflix runder milepæl og udvider i Norden

-

Netflix fortæller at der nu er over 4 millioner abonnenter i Norden og nu åbner de lokale kontorer.

Netflix holder ofte kortene tæt ind til kroppen når det handler om antal abonnenter i de enkelte lande i Norden. De tal der findes på området er udarbejdet af analyseinstitutter.

Annonce:

Men fra tid til anden har Netflix fortalt hvor mange abonnenter de samlet har i Norden, og her er en frisk status.

Det norske magasin Kampagne har talt med Lina Brouneus, der er Netflix chef for opkøb og samproduktioner EMEA-regionen, og hun fortæller at Netflix nu har over 4 millioner abonnenter i Norden – eller medlemmer, som Netflix selv kalder det.

Til sammenligning har den største konkurrent i Norden, Viaplay, omkring 3,15 millioner abonnenter tilsammen i Norden og Baltikum.

Lina Brouneus roser de nordiske film- og serieproduktioner på Netflix og fortæller at de har et stort publikum verden over.

“Faktisk har næsten to trediedele af vores medlemmer globalt valgt at se en nordisk originalfilm eller serie, – skapt i Norden, set af verden”, fortæller hun til magasinet.

Netflix åbner nu kontorer i Norden, for at være tættere på filmskabere, partnere og kultursamfundet i regionen. Her i 2. halvdel af 2021 åbnes første kontor i Stockholm og senere følger et satellitkontor i København.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.