Forside Indhold og distribution Biograf

Ny luksus biograf åbner i Ballerup

-
Corona har desværre skubbet premiere på ny Top Gun film, så den kan Format ikke åbne med. Foto: Thomas Hauerslev, biografmuseet.dk

Luksusbiografen Format åbner på toppen af Ballerup Centret.

Om en uge åbner Ballerups nye luksusbiograf på toppen af Ballerup Centret.

Den oprindelige plan var at 11. februar i år, men det satte corona-restriktionerne en stopper for. Men her d. 6. maj må biograferne igen åbne, og den ny biograf er klar.

Annonce:

FORMAT Biograf har fokus på at skabe en moderne biografoplevelse for den kræsne biografgæst, hvor Atmos lyd og 4K billede er med til at løfte filmoplevelser til et nyt niveau. Samtidig er komforten i top med lækre og justerbare lænestole på alle pladser i alle 4 sale.

“Målet har været at bygge en biograf, der kan levere ekstraordinære oplevelser, hvor billed- og lydkvalitet er i højsædet, så selv de mest krævende biografgæster er tilfredse”, fortæller medejer Mads Viktorius i en udmelding.

 

Luksus sæder på alle pladser. Foto: Thomas Hauerslev, biografmuseet.dk

 

Biografen har mere end 30 højttalere i hver sal til Atmos lyden og 4K laserprojektorer sørger for billeder til lærredet.

Hvor Mads er ny i branchen, så har kompagnon Jan Boye mere end 30 års erfaring i branchen, og sammen har de bygget en biograf med passion for film og gode biografoplevelser.

De fire sale har tilsammen 351 pladser, og der er også kørestolspladser og teleslynge.

 

Galleri

Foto credit: Thomas Hauerslev, biografmuseet.dk

 

Sted

FORMAT Biograf er centralt beliggende i Ballerup Centret, hvortil der er nem adgang med bil og offentlig transport. Centret ligger lige ved Ballerup Station.

Se på kort

Åbningsdag er 6. maj 2021

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.