Forside * Nyheder

Spionfotos: Sonys øretelefon-topmodel får nyt design til juni

-
Lækkede billeder af Sonys kommende øretelefon-topmodel (Foto: The Walkman Blog)

Lækkede billeder viser et rundere, mere diskret design på efterfølgeren til den velanmeldte WF-1000XM3.

Der var udbredt begejstring, da Sony lancerede deres WF-1000XM3-model i 2019. Generelt var anmelderne glade for både lydkvalitet, batterilevetid og funktionalitet på Sonys topmodel indenfor øretelefoner, ikke mindst fordi, de var blandt de første på markedet til at have aktiv støjreduktion (ANC) ombord.

Vi var også glade for dem her på redaktionen, selv om også vores anmelder, i lighed med mange andre, fandt manglen på en IP-certificering for vand- og stænktæthed kritisabel. Siden har Sony opdateret øretelefonernes software og dermed f.eks. gjort det muligt at skrue op og ned på selve enhederne.

Annonce:

Men til sommer er det to år siden, WF-1000XM3 kom i butikkerne, og der er løbet meget vand gennem åen siden. ANC er nu relativt udbredt, batterilevetiden på trådløse øretelefoner er skudt i vejret, og selv Apple har siden lanceret trådløse øretelefoner med bedre lydkvalitet end deres standardmodel.

Med andre ord er det på tide, at Sony kommer på banen med en efterfølger til WF-1000XM3, hvis de gerne vil fastholde deres nuværende position på markedet. Det ser dog umiddelbart også ud som om, sådan en model er på vej.

Kommer formentlig til juni

De kvikke hoveder hos det Sony-fokuserede site The Walkman Blog opdagede først og fremmest i sidst måned, at der er kommet en ny registrering hos de amerikanske telemyndigheder (FCC) af et sæt Sony-øretelefoner med det meget Sony-agtige modelnavn WF-1000XM4. Denne registrering er nu blevet opdateret med nye informationer.

Registreringen var oprindelig sat til at blive hemmeligholdt (hvilket naturligvis ikke var specielt effektivt) indtil 27. september. Men denne dato er nu rykket frem til 9. juni, og det peger på, at WF-1000XM4 allerede kan blive officielt annonceret indenfor en måneds tid.

Men den største nyhed, som The Walkman Blog samtidigt har bragt på banen, er en række fotos af WF-1000XM4. Der skulle være tale om en prototype af modellen, der dog ifølge sitet overordnet set svarer til det øvrige design.

Ladeæsken til den nye topmodel har også fået et redesign og kan efter sigende nu også oplades trådløst (Foto: The Walkman Blog)

Som det kan ses på billederne, ser designet ud til at fylde mindre i øret end forgængeren og dermed være mere diskret. Formen er også rundere og minder mere om f.eks. Samsungs oprindelige Buds-model. Ladeæsken skifter også form og skulle nu understøtte trådløs opladning.

I februar blev et foto af emballagen til modellen lækket, og billedet på æsken svarer til designet på de nye fotos. Hvis begge dele svarer overens med virkeligheden, skulle WF-1000XM4 både have 6 timers spilletid på batteriet og understøttelse af Hi-Res Audio.

Der er dog stadig ingen meldinger om vand- og stænktæthed.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.