Forside * Nyheder

Sony gør WF-1000XM3 endnu bedre med softwareopdatering

-
Sony WF-1000XM3

Sony har lyttet til sine brugere, og lavet flere forbedringer til sin trådløse aktivt støjreducerende WF-1000XM3 hovedtelefoner, og det eneste ejerne skal gøre, er at softwareopdatere.

Den nye software som har version 2.0.1 giver kunderne mulighed for at indstille lydstyrken direkte på hovedtelefonerne, ligesom man nu kan se batteriniveau på etuiet.

Det lyder ikke af meget, men det var et par af de ting som flere anmeldere mente var en mangel. Vi anmeldte selv Sony WF-1000XM3 i sommer, og du kan læse hvad vi synes her.

Annonce:

For at opdatere, skal du køre enten Android (5 eller senere), og iOS (11 eller senere). Sony gør iøvrigt opmærksom på, at kører du iOS 13, er det vigtigt at du kører iOS 13.2 eller højere.

Overvejer du at købe Sony WF-1000XM3, så hold øje om de kommer på tilbud på Black Friday. Du kan følge flere forhandlere her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.