Forside * Featured

Philips Hue får en større overhaling

-

Philips lancerer Hue app 4.0 og den bringer en række nyheder til Hue smartlys.

Er I brugere af Philips Hue og benytter Philips Hue app til styring og opsætning, så er der godt nyt. For fra og med i dag bliver Hue smartere.

Annonce:

Signify, dem der udvikler og producerer Philips Hue, lancerer nemlig en ny app, og den bringer – sammen med en opdatering af Hue Bridge – en del nyheder på bordet.

Philips Hue app udkommer i 4. generation og denne gang er den bygget forfra. Signify har valgt at skrotte den gamle 3. gen app, og bygge en ny, men med respekt for det der fungerede i den gamle.

 

 

Selv funktioner der kendes fra tidligere apps er blevet forfinet, med enklere og mere sammenhængende betjening og opsætning. Færre undersider og mere samlet der hvor det bruges. Dette med flere muligheder og færre begrænsninger.

Samlet set en mere intuitiv og forbedret brugeroplevelse.

“Som verdensførende inden for smart belysning, er Philips Hues fokus at blive ved med at forbedre produkter og services med de nyeste innovationer. De mange millioner brugere af Philips Hue appen over hele verden er grundlaget for denne nye lancering. Vi ser på forslag og anmeldelser, og arbejder endda sammen med vores brugere via undersøgelser og beta apps”, fortæller George Yianni, Head of Technology for Philips Hue hos Signify i en udmelding, og fortsætter:

“Med lanceringen af den nye app sætter vi den første milepæl i fremtiden for smart belysning. Det er den nye Philips Hue oplevelse, og det er kun begyndelsen. Vi ser frem til at dele flere innovationer i løbet af året”.

 

 

Vælg let den perfekte scene

Appens forvandling kan ses med det samme, når du kommer ind på fanen Hjem.

Her kan man nu se alle sine lyskilder og scener på én gang med gittervisning, der gør det muligt hurtigt at kunne styre lyskilder og opsætte scener, uden at skulle navigere mellem forskellige faner.

 

 

Fanen Hjem indeholder nu et Hue scenegalleri, hvilket gør det nemt at få en forhåndsvisning af udvalget af Philips Hue scener, der er specialdesignet af Hues belysningseksperter.

En anden tilføjelse til samme fane er den meget efterspurgte mulighed for hurtigt at kunne skifte mellem flere Hue Bridges.

Har man flere hjem i den samme app eller separate Hue Bridges for forskellige områder af hjemmet, vil man nu kunne styre lyset hurtigere end før.

 

George Yianni, Head of Technology hos Philips Hue, præsenterer
George Yianni, Head of Technology hos Philips Hue, præsenterer
George Yianni, Head of Technology hos Philips Hue, præsenterer

 

Få adgang til en række udvidede automatiseringer

I den nye app, skal man ikke længere opsætte Rutiner, men derimod Automatiseringer. Den tidligere fane Rutiner er erstattet af den nye fane Automatiseringer, der tilbyder mere avancerede muligheder for tilpasning, og giver mulighed for let at kunne sætte et personligt præg på belysningen.

En anden efterspurgt og længe ventet opdatering er nu tilgængelig: Geo-fencing for flere brugere. Når man anvender en ”Kommer hjem”- eller ”Forlader hjem”-automatisering, vil Hue appen nu tjekke, om der er andre hjemme, før automatiseringen starter. Når den person, der styrer automatiseringen forlader hjemmet, vil andre medlemmer af hjemmet, der også bruger Hue appen og stadig er hjemme ikke blive efterladt i mørket.

Sidst men ikke mindst, er måden automatiseringerne arbejder på, i forhold til solnedgang og solopgang blevet forbedret. Man kan nu vælge mellem solnedgang, solopgang eller et bestemt tidspunkt for at starte automatiseringen eller slukke for lyset, når automatiseringen er slut.

 

 

Forbedret brugervenlighed og tilpasning

I den fjerde generation af Hue appen er der lavet over hundrede store og små forbedringer af designet, hvilket resulterer i en app, der er lettere og sjovere at bruge i dagligdagen. For eksempel kan indstillingerne for lyskilder, Rum og Zoner nu blive konfigureret i hver deres sektion af startsiden.

Hvis du ønsker at tilføje en ny Hue lyskilde til et Rum, kan det nu blive gjort fra fanen Rum, samt i Indstillinger. De mest anvendte konfigurationer er derfor nu placeret på et mere praktisk sted.

 

George Yianni, Head of Technology hos Philips Hue, præsenterer
George Yianni, Head of Technology hos Philips Hue, præsenterer

 

Organiseringen af Underholdningsområder er også blevet lettere – og sjovere – med en ny opsætning i en isometrisk 2.5D visning for at bestemme lysets præcise lokation og højde.

For at gøre det enklere, skifter lyskilderne i opsætningen farve, så brugerne ved præcis hvilken pære, der bliver refereret til.

 

George Yianni, Head of Technology hos Philips Hue, præsenterer

 

Dynamiske scener som første kommende opdatering

Signify har allerede annonceret en kommende opdatering til den nye Hue app med dynamiske scener, der lanceres i sommeren 2021.

Med denne funktion vil hver lyskilde i fanen rum eller zoner langsomt forandre sig gennem de forskellige farver i den dynamiske scene. I stedet for at hver lyskilde forbliver den samme farve, vil de dynamiske scener introducere et nyt niveau af unikke farveeffekter – og skabe en ny stemning.

 

 

Kontakt kan styre zoner med blandede lamper og rum

En ting der tidligere har irriteret mig ved Philips vægkontakter var at de kun kunne sættes op til at styre ét rum.

Hele den del er meget udvidet nu, så en kontakt kan styre en zone som kan indholde flere rum og enkeltpærer.

Så nu er det muligt at lave en kontakt med funktionen “SLUK alt på en etage”.

 

 

 

Tilgængelighed

Philips Hue app 4 bliver tilgængelig i dag d. 3. juni.

Kan hentes i App Store (Apple iOS) og Google Play (Android).

Har man den tidligere app installeret kan den opdateres til den nye, og under installationen konverteres nuværende indstillinger.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.