Forside Produkter Computere

Creative klar med T60 stereo PC-højttalere med Bluetooth

-
Creative T60 højttalere

Creative Technology lancerer nu ​​Creative T60, et kompakt Hi-Fi 2.0 desktop højtalersystem, som er den seneste tilføjelse til den veletablerede T-serie.

Creative T60 har en minimalistisk, men alligevel slank formfaktor, og kommer med Clear Dialog-funktion, som sikrer klar tale-lyd, samt virtuel Surround-teknologi drevet af Sound Blaster.

 

Annonce:

Creative T60 kommer med 2 2,75″ drivere

Med to kraftfulde 2,75″ drivere med fuld rækkevidde og en indbygget digital forstærker leverer den nye Creative T60 ifølge Creative en kraftfuld lyd-oplevelse, med op til 30W RMS akustikeffekt med en maksimal effekt på op til 60W. Som det er karakteristisk for T-serien, forbedrer BasXPort-teknologien basydelsen så den kan producere dybe toner uden behov for en subwoofer.

Derudover kan Creative T60 også prale af en række tilslutningsmuligheder, herunder USB-C lydstreaming, Bluetooth 5.0, headsetport, mikrofonport og AUX-indgang til en nem opsætning.

 

Office Workplace Computer with White Blank Empty Screen. 3d Render

Priser og tilgængelighed

  • Creative T60 koster 84,99 EUR (cirka 630 kr.)
Annonce:
KILDEPressemeddelelse Creative Nordics
Forrige artikelSpotify tester et nyt superbilligt abonnement
Næste artikelHUE app giver dig nu mulighed for at sætte timere på dit lys
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.