Forside * Nyheder

Creative klar med T60 stereo PC-højttalere med Bluetooth

-
Creative T60 højttalere

Creative Technology lancerer nu ​​Creative T60, et kompakt Hi-Fi 2.0 desktop højtalersystem, som er den seneste tilføjelse til den veletablerede T-serie.

Creative T60 har en minimalistisk, men alligevel slank formfaktor, og kommer med Clear Dialog-funktion, som sikrer klar tale-lyd, samt virtuel Surround-teknologi drevet af Sound Blaster.

 

Annonce:

Creative T60 kommer med 2 2,75″ drivere

Med to kraftfulde 2,75″ drivere med fuld rækkevidde og en indbygget digital forstærker leverer den nye Creative T60 ifølge Creative en kraftfuld lyd-oplevelse, med op til 30W RMS akustikeffekt med en maksimal effekt på op til 60W. Som det er karakteristisk for T-serien, forbedrer BasXPort-teknologien basydelsen så den kan producere dybe toner uden behov for en subwoofer.

Derudover kan Creative T60 også prale af en række tilslutningsmuligheder, herunder USB-C lydstreaming, Bluetooth 5.0, headsetport, mikrofonport og AUX-indgang til en nem opsætning.

 

Office Workplace Computer with White Blank Empty Screen. 3d Render

Priser og tilgængelighed

  • Creative T60 koster 84,99 EUR (cirka 630 kr.)
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.