Forside * Nyheder

Creative Outliner Air V3: In-ear øretelefoner til en skarp pris

-

Creative er klar med 3. generation af deres Outliner Air, som har støjreduktion og op til 40 timers batteritid.

De nye svedsikre øretelefoner er re-designet med en slankere og mere velsiddende formfaktor.

Annonce:

De er lettere, men har flere forbedringer end sin forgænger – herunder bedre lydkvalitet, støjreduktion og batterilevetid (40 timer totalt), Bluetooth 5.2-forbindelse, quadmikrofoner og trådløs opladning.

 

Creative vil tilbyde større lyd!

Creative Outlier Air V3 øretelefonerne har endnu bedre lydkvalitet end forgængeren, bl.a. ved hjælp af helt nye 6mm bio-cellulose-drivere, der sørger for lyd med detaljerede høje toner, velafbalancerede midtertoner og fordybende bas.

Dette suppleres af de nye Ambient Mode- og Active Noise Reduction-funktioner; via Creatives mobilapp har man fuld kontrol over, om man vil lukke baggrundsstøj ude under vigtige opkald, være mere opmærksom på sine omgivelser under løbeturen eller ønsker at lade sig glide helt ind i musikken.

Appen har også en bred vifte af equalizerjusteringer, så man kan justere sin lyd, så den passer til stemningen.

Berøringsknapperne på øretelefonerne responderer på trykkommandoer, som kan tilpasses i henhold til ens præferencer i appen, så hver Outlier Air V3 kommer til at passe til den individuelle bruger.

 

Opladning næsten ikke nødvendig

Creative Outlier Air V3 viderefører seriens kendetegn; den lange batterilevetid, med op til 10 timer per opladning og i alt 40 timer.

Opkaldskvaliteten på disse øretelefoner er også blevet forbedret med quadmikrofoner (to på hver øretelefon), hvilket muliggør bedre stemmedetektion og baggrundsstøjreduktion, så man fuldt ud kan nyde lange telefonopkald, uden for mange distraktioner.

Øretelefonerne leveres med forskellige størrelser bløde silikoneørespidser, der er designet til at matche forskellige øreformer. Ved at opnå den optimale forsegling får man også maksimal komfort. Med en vægt på kun 5,2 g er Outlier Air V3 også lettere end nogensinde.

 

Priser og tilgængelighed

Creative Outlier Air V3 lanceres til en kampagnepris på 59,99 EUR (ca. 445 kr.) og er tilgængelig på Nordic.creative.com. Den originale pris er 69,99 EUR.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.