Forside * Nyheder

Netflix satser på mere reality tv

-

Netflix har indledt castingen til mere reality tv på tjenesten

Reality TV, hvor almindelige og typisk for offentligheden hidtil ukendte personer, sættes sammen i en kunstigt skabt virkelighed, optræder på et TV nær dig.

Annonce:

Det er formater der også gør sig godt på streaming, og nu kaster Netflix sig ud i en større satsning. Der har været reality tv før på tjenesten, men nu søsættes flere formater samtidig, og castingen er gået i gang.

Reality TV går under genren ‘unscripted’ – uden manuskript. Modsat tv-serier og film, der normalt skydes efter et manuskript (scripted), så er reality normalt ikke forberedt i detaljer som f.eks. replikker. Der sættes nogle rammer op, som deltagerne udfordres indenfor.

Men inden du nu kaster dig ud i at fejle i bagning, eksperimenterer med dating eller giver hjemmet en makeover for rullende kameraer, så er der – indtil videre – ikke åbent for danske tilmeldinger.

Netflix har udvalgt USA, Canada, Storbritanien og Irland som lande hvor der castes til de forskellige reality-formater.

De aktuelle formater er:

Læs om dem på: Netflix reality-portal

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.