Forside * Nyheder

QuietComfort 45 er Boses nye hovedtelefoner med ANC

-

Bose er klar med seneste QuietComfort hovedtelefoner. QuietComfort 45 erstatter model QuietComfort 35 II.

Annonce:

Selvom Bose var med til at definere aktiv støjreduktion i hovedtelefoner, så kan selv de bedste forbedres. De lover at QC-45 kommer med en forbedret støjreduktion.

Dertil en ny ‘AWARE MODE’, bedre stemmeisolering og op til 24 timers batteritid på en enkelt opladning. Dette uden at røre ved forgængerens lyd, komfort, stabilitet styret af en enkel betjening.

“QuietComfort -hovedtelefoner er legendariske af en grund”, fortæller Mehul Trivedi, direktør for Boses bærbare lyd, og han fortsætter:

“Det, der startede som et produkt til rejser, blev et produkt, der gør hver dag bedre og lettere for millioner af mennesker over hele verden. Vores kunder har i årevis fortalt os, at det er balancen mellem hovedtelefonernes mange fordele, der gør en QuietComfort så anderledes og uundværlig. De har altid været et godt eksempel på at udmærke sig, hvor det betyder mest. Og QC45’erne er ikke anderledes”.

 

Galleri

 

QUIET eller AWARE

QuietComfort 45 har kun to indstillinger: QUIET og AWARE. Begge er skabt ved hjælp af et nyt aktivt støjreduceringssystem og ny elektronikpakke.

I QUIET Mode kombineres mikrofoner inden for og uden for hovedtelefoner med en proprietær digital chip til at registrere, måle og reagere på mere uønskede lyde i mellemdistancefrekvenser — dem, der typisk findes i pendlertog, travle kontorlokaler og caféer. Den nu berømte “whoosh”, der er forbundet med Bose -støjreducerende teknologi, sker på en brøkdel af et millisekund for at tune helt ud eller nyde musik, podcasts eller film med naturtro klarhed, detaljer og ingen forstyrrelser.

I AWARE Mode skifter QC45 -hovedtelefonerne til fuld lydhørhed, hvor alt høres igen — lige så naturligt, klart og hurtigt — uden nogensinde at tage dem af.

 

 

Ved taleopkald kan støjreduktionen isolere stemme fra baggrund, og dæmpe de uønskede baggrundslyde mens talen forbliver tydelig.

Der er fire knapper på den højre ørekop: lydstyrke op, lydstyrke ned, strøm og Bluetooth-parring, og en til de mest almindelige opgaver – at besvare og afslutte opkald, afspille og sætte musik på pause og adgang til native VPA’er. Der er en anden knap på venstre ørekop er til at skifte mellem tilstande og til at slå mikrofonen fra under opkald.

Der oplades med USB-C. En fuld opladning tager 2,5 timer, mens blot 15 minutters opladning giver strøm til 3 timers brug.

Bluetooth er version 5.1.

Leveres i to finish: Triple Black og White Smoke. Begge med en mat overflade.

 

 

Pris og tilgængelighed

Bose QuietComfort 45 koster kr. 2.699,-

Kommer til salg fra 30. september. Udvalgte forhandlere åbner forudbestilling fra 1. september.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.