Forside * Featured

YouSee og andre Nuuday-produkter klar til hele Norlys fiber

-

Nu rykker Nuuday ind på det tidligere Sydenergi-område og dermed kan YouSee og de øvrige Nuuday-selskaber fås gennem hele Norlys fiber.

Fra den 9. september udvider Norlys og Nuuday det eksisterende samarbejde om adgang til fibernettet i det tidligere Eniig-område til også at omfatte fibernettet i det tidligere Sydenergi-område, der primært dækker Syddanmark og et mindre område i Nordjylland.

Annonce:

Hermed bliver tv og internet fra Nuuday tilgængeligt for næsten 700.000 husstande og virksomheder på Norlys´ netværk. Det skriver Nuuday i en udmelding.

“Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen, og vores kunder efterspørger i stigende grad fiberforbindelser. Derfor er vi glade for, at vi fra i dag kan tilbyde kunder på hele Norlys’ fibernet fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv. Og inden længe også lynhurtigt internet fra Hiper”, fortæller siger Jon James, CEO i Nuuday.

 

Nuuday er moderselskabet bag YouSee, Telmore, Hiper, eesy og Blockbuster, samt TDC Erhverv, Netdesign og Relatel

 

Norlys ser frem til det udvidede samarbejde, der giver mere dynamik i det åbne net.

“Vi har en klar ambition om at få så mange udbydere, og dermed kunder på Norlys net. Derfor er vi glade for, at vi nu ser resultatet af den aftale, vi har lavet med Nuuday. Det er en milepæl for Norlys, samtidig med at det er med til at sikre en sund konkurrence, der giver bedre produkter til skarpere priser til knap 700.000 jyske kunder. Det er vi enormt stolte af”, fortæller Torben Poulsen, adm. direktør i Norlys Tele, som omfatter Norlys’ fiberforretning.

Norlys dækker i dag arealmæssigt 40% af Danmark og har en ambition om at nå 1 million hussstande med fibernet inden udgangen af 2023.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.