Forside * Featured

Bowers & Wilkins klar med en helt ny Zeppelin højttaler

-

Det verdenskendte britiske lydmærke Bowers & Wilkins lancerer i dag sin helt nye trådløse højttaler Zeppelin, en genudgivelse af den velkendte Zeppelin-højttaler skabt med musik-streaming i fokus til den nye generation af musikelskere.

Zeppelin, der første gang blev introduceret i 2007 som den ultimative iPod-dock, vender nu tilbage i en smartere og smukkere version end nogensinde før.

Annonce:

Den nye Zeppelin er et komplet stereoanlæg og er er skabt ud fra Bowers & Wilkins ekspertise inden for højttalerdesign til både lydstudier og private. Den har referencehøjttalerenheder arrangeret i højttalerkabinetter på både venstre og højre side af den indbyggede subwoofer.

 


Den nye Zeppelin har indbygget streaming-platform med fokus på streaming af lyd i høj kvalitet, uanset om kilden er en trådløs enhed eller en streamingtjeneste.

 

 


Zeppelin fås i to versioner, en mørk (Midnight Grey) og en lys (Pearl Grey), og den nye Zeppelin har også indbygget belysning, der kan nedtones, og som skaber en smagfuld halo-effekt, når den står fast på sin metalstand.

Zeppelin understøtter både AirPlay 2 og aptX Adaptive Bluetooth, hvilket gør den velegnet til både iOS- og Android -brugere. Spotify-brugere kan også nyde bekvemmeligheden ved Spotify Connect og den lette tilslutning til Zeppelin-højttaleren direkte fra Spotify-appen .

Desuden kan den nye Zeppelin også styres via Bowers & Wilkins Music App, der giver direkte adgang til en række forskellige streamingtjenester, herunder Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL og TuneIn.

Dens indbyggede software opdateres løbende, og allerede nu planlægges multiroom-kapacitet i form af en opdatering i begyndelsen af ​​2022. Det vil gøre højttaleren kompatibel med både andre nye Zeppelins samt andre trådløse højttalere i Bowers & Wilkins Formation-serie.

Pris og tilgængelighed

Zeppelin er tilgængelig fra den 13. oktober for 5.999 kroner fra udvalgte forhandlere eller Bowers & Wilkins -webstedet. Læs mere på www.bowerswilkins.com/new-zeppelin

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.